RSS Feed

Dacoljon a természet erőivel! – Fém szerkezetek felújítása, bevonatolása és korrózióvédelme

A fémek kémiai reakcióval reagálnak a különféle környezeti hatásokra. Ha a fémből készült tárgyakat huzamosabb ideig a szabadban tartjuk, akkor bizonyos idő elteltével az állapotuk romlani kezd. Ezt a kémiai változást hívják korróziónak, ami előbb-utóbb a fém tárgyak megsemmisüléséhez vezet. Szerencsére a megfelelő módszerekkel képesek vagyunk védekezni a korrózió káros és végzetes hatásai ellen.

A korrózió hatására a fémek oxidokká, hidroxidokká, szulfidokká, karbonátokká alakulnak. A korróziónak is több fajtáját tudjuk megkülönböztetni: létezik egyenletes, réteges, bemaródásos, repedéses, szövetszerkezeti, berágódásos korrózió is. Ezeket az alapján lehet megkülönböztetni, hogy a fém felületet milyen igénybevételnek teszik ki, és milyen jellegű károkat okoz a korrózió.

A ma kapható termékek között olyan vízbázisú anyagokat is találunk, amiket kifejezetten a fém szerkezetek bevonatolására fejlesztettek ki. Ezeket az anyagokat úgy állították össze, hogy szinte minden olyan környezeti hatásnak képesek legyenek ellenállni, és olyan védőbevonatot képezni, ami óvja a fémszerkezeteket. Eső, pára, napfény nem akadály!

A Reorgbau Kft. weboldalán, a www.reorgbau.com címen felveheti cégünkkel a kapcsolatot, ha az a célja, hogy szakemberekre bízza a fém szerkezeteinek korrózióvédelmét. Fém szerkezetek bevonatolásával, korrózióvédelmével és felújításával is foglalkozunk, mindent megteszünk annak érdekében, hogy ne csak szépek, színesek, de tartósak is lehessenek. Nagy tapasztalattal, megfelelő képzettséggel és nem utolsó sorban elhivatottsággal is rendelkezünk a fém szerkezetek bevonatolásában, korrózióvédelmében és felújításában.

Ha szeretne többet megtudni arról, hogyan zajlik a fém szerkezetek bevonatolása, mivel készül és miért előnyös, keressen meg minket bizalommal a honlapunkon feltüntetet elérhetőségeink egyikén! Kérjen tőlünk bővebb tájékoztatást, illetve árajánlatot! Hívjon bennünket a +36-20-770-6226-os telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@reorgbau.com és a reorgbau@gmail.com e-mail címekre!