RSS Feed

Darus autómentés országszerte és azon túl is!

Az autósok egyik legnagyobb rémálma az, ha járművük útközben cserbenhagyja őket, és lerobban, vagy még rosszabb esetben, ha balesetbe kerülünk, és nem tudunk tovább haladni. Sajnos a téli szezonban sokkal gyakoribb az ilyen balesetek száma, de az év során bármikor kerülhetünk ilyen helyzetbe, sokszor önhibánkon kívül is. Ha pedig már megtörtént a baj, fontos, hogy időben cselekedjünk, és megbízható segítséget kérjünk egy darus autómentésre szakosodott cégtől, amely éjjel-nappal segít a bajbajutott autósokon és járműveiken. Magyarország egész területén, valamint akár külföldön is, az év minden napján 24 órában!

darus autómentéssel ugyanis bármilyen állapotban lévő személygépjármű vagy kishaszonjármű szállítására lehetőség nyílik akkor is, ha az teljesen mozgásképtelen. Elsősorban balesetbe került, megsérült autók szállítását végezzük el ily módon, hiszen a lerobbant autóknál nem mindig indokolt a daru használata.

Miért fontos, hogy mindig kéznél legyen egy darus autómentésre szakosodott cég telefonszáma?

-Mert bármikor előfordulhat, hogy autónk útközben lerobban és cserbenhagy

-Mert balesetbe kerülhetünk a csúszós utak miatt vagy más okból

-Forgalmon kívül helyezett járművek szállításánál is jó segítséget jelenthet

Bár reméljük, nem lesz rá szüksége, azért ajánljuk figyelmébe cégünk darus autómentési szolgáltatásait, hiszen Bánfai Zoltán egyéni vállalkozó nemcsak Budapesten, de egész belföldön, és akár külföldön is segít ilyen esetekben, az év minden napján, éjjel és nappal. Több évtizedes szakmai tapasztalattal és felszerelt, modern és karbantartott járművel sietünk segítségére, ha megtörtént a baj, és csak a darus autómentés segíthet!

Ha szeretne többet megtudni darus autómentési szolgáltatásainkról, kérjük, látogassa meg a www.banfai-automentes.hu internetes oldalt, ahol részletes információt kaphat! Ha pedig e-mailben vagy telefonon keresne fel minket, a 06 70 4233 334-es, valamint a 06 20 944 2496-es telefonszámokon, illetve a b.automento@freemail.hu e-mail címen megteheti!