RSS Feed

Dobja fel a nyarat, próbálja ki a tandemugrást!

A nyár az új élményekről, ismeretlen helyszínek, tevékenységek felfedezéséről szól. Ha különleges programon szeretne részt venni, és imádja az adrenalint, vegyen részt tandemugráson!

A tandemugrás az ejtőernyőzés azon formája, amelyet bárki kipróbálhat, nincsen szükség semmilyen előképzettségre, bonyolult orvosi vizsgálatokra. A tandemugráshoz természetesen bizonyos kritériumoknak meg kell felelni, például a felszerelés súlya miatt az illető 95 kg-nál nem lehet nehezebb, továbbá szívbetegeknek, komolyabb egészségügyi problémákkal küzdő személyeknek nem tanácsos kipróbálni a tandemugrást!

A nyár kedvez a tandemugrásnak, ezért, ha minden kritériumnak megfelel, vegyen részt egy életre szóló programon! Az élményekben nem lesz hiány, a tandemugrás magasra teszi a lécet, így ezután biztos, hogy egy jó darabig mindenkinek erről fog mesélni!

A tandemugrást ajándékozhatja is szeretteinek, mégpedig kupon formájában, ezért, ha valakinek születésnapja van, vagy házassági évfordulója, az ünnepélyes hangulat fokozásának érdekében biztosítson lehetőséget a tandemugrásra!

A tandemugrást sokan azért nem merik kipróbálni, mert félnek a balesetektől. Az ejtőernyős ugrás egy szakemberrel együtt történik, aki képzett és több éves tapasztalattal rendelkezik e téren, ezért biztos lehet abban, hogy semmilyen veszély nem fenyegeti a tandemugrás ideje alatt! Ráadásul az ugrás előtt egy biztonságtechnikai felvilágosítás is történik, illetve elmondják pontosan, hogy mi fog történni, így semmilyen váratlan, kellemetlen helyzet nem érheti a tandemugrót! Az ugráshoz szükséges felszerelések mindig komoly ellenőrzésen esnek át, mielőtt használatba kerülnek.

Ha meg akarja koronázni a nyarat, ne habozzon, próbálja ki Ön is a tandemugrást, keresse a Tandemcentrumot! További információkért tekintse meg honlapunkat a www.tandemcentrum.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-20-961-2900-ás számon vagy érdeklődjön e-mailen a tandemcentrum@gmail.com címen!