RSS Feed

Dugattyús kompresszorok német alkatrészekből

dugattyús kompresszorok

A kompresszorok fő szerepe a nagynyomású levegő előállításában keresendő. A kompresszorok működésekor nem gáztovábbítás, hanem komprimálás történik, így csökken a térfogat és megnő a nyomás. A nagynyomású levegő a csővezetéken keresztül áramlik és kerül felhasználásra. Magukat a kompresszorokat számos iparágban használják, például a festésben, a gyógyszergyártásban és az élelmiszeriparban is. Két fő fajtája a csavar és a dugattyús kompresszorok, és mindig a felhasználás módjától függően kell kiválasztanunk a számunkra ideális típust.

dugattyús kompresszorok, mint nevük is mutatja, a dugattyúk segítségével állítják elő a kívánt sűrített levegő mennyiséget, és így sokkal precízebb munkálatokhoz is használhatók. Nagy előnye a dugattyús kompresszornak, hogy nincs szükség kenőanyagra a működéséhez, ebből kifolyólag a maximális tisztaságot igénylő munkákhoz is ideálisak. További pozitívumuk, hogy többféle teljesítményben is elérhetők, kedvezőbb árral rendelkeznek, és a karbantartási költségek is alacsonyabbak, mint a csavarkompresszorok esetében. De kihez forduljunk, ha első osztályú dugattyús kompresszort vásárolnánk?

Ebben nyújt segítséget nagy múltú cégünk, a DEFÉM Kompresszor-Technika Kft., hiszen több évtizede vagyunk jelen a dugattyús kompresszorok gyártásának és forgalmazásának piacán. Cégünk német alkatrészek használatával segít az egyedi dugattyús kompresszorok kivitelezésében, és légtartályra szerelt kompresszoraink 10-15 bar üzemi nyomással, 1290-es légszállítással és akár 11 kW-os teljesítményben is elérhetők. Emellett csavar- és spirálkompresszorok, nyomásfokozók és légtartályok gyártásával is foglalkozik Debrecenben található cégünk.

Amennyiben éppen dugattyús kompresszort vásárolna ipari vállalkozása számára, látogasson el cégünk internetes oldalára a www.defemkompresszor.hu címen, ahol mindent megtudhat az általunk forgalmazott termékekről! Bővebb információért kereshet minket a 06-20-9282-408-as telefonszámon, valamint az info@kompresszor-technika.hu e-mail címen.