RSS Feed

Edzőtermébe válasszon minőségi öltözőkabinokat!

Tavasszal az edzőtermek megtelnek, és ezzel együtt igény is van arra a vendégek részéről, hogy megfelelő módon, biztonságosan tárolhassák utcai ruhájukat, táskájukat. Egy kulturáltan kialakított, igényes öltözőkabinokkal felszerelt helyiség alapfeltétele egy jól működő edzőteremnek.

Öltözőkabinokkal nem csak edzőtermi környezetben találkozhatunk, hanem uszodák, wellness központok esetén is ajánlatos kialakítani egy olyan helyiséget, ahol diszkrét módon átöltözhetünk, és felszerelésünket, ruháinkat biztonságban tárolhatjuk. Ahol ezek a feltételek nem adottak, ott értelemszerűen kevesebb vendég fordul meg.

Ma már számtalan öltözőkabin típusból válogathatunk, mindig tartsuk szem előtt a berendezések minőségét és strapabírását! Vizes blokkokba értelemszerűen igyekezzünk olyan öltözőkabinokat vásárolni, amik vízállók. Edzőtermek esetében érdemes az úgynevezett síkba építhető típust választani, mely nagyon gazdaságosan használja ki a teret, és rendkívül esztétikus, modern megjelenést biztosít. Az egy síkban található előlapok, a lehető legkisebb lábak felhasználása, illetve a különleges színkombinációk ideálisak egy kulturált öltöző helyiség kialakításához. Ezek a típusok könnyen tisztíthatók, és egy nedves törlőronggyal egyszerűen áttörölhetjük őket. Strapabírók, így az esetleges vandalizmusnak is ellenállnak! Mindenképp olyan darabokat vásároljunk, amik időtállók, és nem kell gyakran cserélni őket. Ha megfelelően biztosítjuk a karbantartását és tisztítását, akkor hosszú éveken át fogja szolgálni vendégeink kényelmét! Egy igényesen kialakított öltözőkabin sokat elárul a helyről, funkciójában akár a terem dizájn elemévé is válhat, ehhez viszont olyan színváltozatra van szükség, ami harmonizál például a falak kinézetével.

Ha szüksége van minőségi öltözőkabinokra, és ezzel szeretné vendégei kényelmét szolgálni, akkor válassza cégünk, az Ablaknet Kft. termékeit! Szakértelmünkkel szeretnénk hozzájárulni edzőterme sikerességéhez, melynek érdekében bátran keresse fel honlapunkat a www.szaniterfalak.hu webcímen, és ismerkedjen meg kínálatunkkal! Kérdés esetén hívjon minket bizalommal a 06-1-354-1800-ás telefonszámon, vagy írjon e-mailt a wcfal@ablaknet.hu címre!