RSS Feed

Egy csepeli autókozmetika, ahol megújul az autója!

autókozmetika

Egy járműnek a külseje is árulkodik arról, hogy mennyit és hol jár vele a tulajdonosa, de arról is, hogy mennyit foglalkozik az autóval. A járművek teljesítményéhez a motorral és az egyéb alkatrészekkel kell foglalkozni, azokat karbantartani, de a külcsín is fontos, a karosszéria rendben tartása.

A karosszéria az a része az autónak, ami közvetlenül ki van téve minden olyan hatásnak, ami nyomot hagy rajta és elcsúfítja. A kellemetlen látvány még csak a legkevesebb, mert az elhanyagolás következtében a karosszéria elhasználódhat, tönkre is mehet. Ezt meg lehet akadályozni a rendszeres gondozással, tisztítással. A célnak megfelel egy garázs, de ha professzionális szolgáltatásokat szeretne igénybe venni, inkább a csepeli autókozmetikánkat javasoljuk.

Csepeli autókozmetikánk egyben autómosó is, ahol munkatársaink ügyelnek arra, hogy minden hozzánk betérő jármű tulajdonos csillogóan tiszta, foltmentes karosszériájú, makulátlan járművel távozzon. Ez még korántsem minden, amit a csepeli autókozmetikánk nyújtani tud, ugyanis nemcsak autómosó, de autókozmetika is működik nálunk. Mit csinálnak egy autókozmetikában? Csupa olyasmit, amire szüksége van a karosszériának ahhoz, hogy újra tiszta, karcmentes, csillogó legyen. A fényszóró polírozás, a karosszéria polírozás, a szélvédőcsere, fényezés, polírozás, de a kárpittisztítás, bőrfestés is csepeli autókozmetikánkban zajlik!

A www.niagaracarwash.hu weboldalon cégünk, a Niagara Carwash Kft. minden, csepeli autókozmetikával kapcsolatos szolgáltatásáról részletes bemutatót talál. Ne csak olvasson róla, hanem próbálja is ki első kézből, hogy mennyire profi a csapatunk! Segítünk abban, hogy az Ön autója is megújuljon egy kicsit, és büszke lehessen rá, bárhová is megy. Az igényes megjelenésnek az autó is része, ezért jár neki is egy kis kozmetika!

Keresse fel bizalommal csepeli autókozmetikánkat, ha felkeltettük az érdeklődését, és kérjen tőlünk részletes felvilágosítást a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén! A csepel.niagara@gmail.com e-mail címen vagy a 06-70-389-82-90-es telefonszámon tud kapcsolatba lépni velünk, keressen minket bizalommal!

Címkék: ,