RSS Feed

Egy melengető választás: a pellet kandalló

A fűtés kérdése sarkalatos dolog, különösen akkor, amikor újra itt a fűtési szezon. Nem mindegy, hogy mivel és hogyan fűtűnk, és főképp az nem, hogy mennyiért. Központi fűtés, házközponti, cirkó, gáz-, vagy villanyfűtés, esetleg kandalló? A pellet kandalló is egy lehetőség, ha az ideális fűtési rendszert keressük.

A pellet kandallóban nem fa, hanem pellet a fűtőanyag, ami tulajdonképpen különféle famaradékból összeállított és formázott tüzelő.  Ennek már megvan a maga előnye, hiszen elég a pelletet csak rendszeresen megvásárolni, és befűteni vele. Nem kell felhasogatni a tűzifát, halmokba pakolni és behordani; könnyebb az utántöltés és egyszerűbb a hamu eltávolítása is. Biztonságos és környezetbarát megoldás. Mindezt csak tetézi az a tény, hogy egy kandalló gyönyörű látványa teszi meghittebbé a hangulatot a szobában, és egy unalmas radiátor helyett a sárgán pattogó lángokat nézhetjük esténként.

A pellet kandalló is többféle lehet, akár egy egész családi házat is befűthetünk vele kellemesen. Jól szabályozható, hatásfoka igen magas, ára kedvező. A választásnál tisztázni kell, hogy mekkora a terület, amit be szeretnénk fűteni, illetve hány helyiség fűtésére van szükség, csak önmagában használjuk, vagy más fűtési rendszerrel párhuzamosan. Ennek függvényében légfűtéses, vízteres, vagy csatornázható légfűtéses lehet a pellet kandalló.

A www.pellet-kandallo.hu weboldalon megtekintheti a cégünk által forgalmazott pellet kandallókat, és kiválaszthatja a saját, új kandallóját is. Ha azt szeretné, hogy biztosan elégedett lehessen a kandalló teljesítményével, válasszon minket és bízzon meg szakmai felkészültségünkben, sok éves tapasztalatunkban! Segítünk, hogy Ön is megtalálja a tökéletes fűtési rendszert az otthonába! Amennyiben további információra van szüksége, esetleg észrevétele lenne, keressen meg bennünket az elérhetőségeink egyikén! Hívhat minket a 06-20-259-0960-as telefonszámunkon, de írhat is nekünk a gemini.palazzetti@gmail.com e-mail címünkre!