RSS Feed

Egyedi, összetartozást jelentő tetoválások

Egészen egyedi ötlettel szeretne kedveskedni párjának, ezzel kimutatva, mit érez iránta? Saját elképzelés szerint tervezhető, összetartozást jelképező tetoválással egész életük alatt látható, nyomot hagyó ajándékkal kedveskedhetnek egymásnak.

A tetoválás készítése jelen korunkban már mindenféle fantáziát kielégítő módon megvalósítható, hiszen azon kívül, hogy fekete-fehérben és színesben is kérhetjük, szinte bármelyik testrészünkre vállalják a munkát a tetováló szakemberek. Egyre népszerűbbé vált a leginkább fiatalok körében kedvelt összetartozást jelképező motívumok tetováltatása. Vannak, akik párjukkal, testvérükkel, vagy más szoros kapcsolat tagjaiként ugyanolyan mintát kérnek társukkal együtt magukra is. Vannak, akik pedig részekre bontanak egy adott ábrát, és külön jelöltetve, a figurát elfelezve kérik tetoválásuk készítését, amelyek akkor adnak egészet, ha egymáshoz érnek. Ezek lehetnek rajzok, de írott szövegek is, attól függően, ki mit szeretne. Nagyon fontos átgondolva cselekedni, és csak komolyan gondolva meghozni a tetoválások készítése mellett való döntést. Mérvadó a tetoválás üzenete, az elköteleződés erőssége a másik fél iránt. Egyre szélesebb körben elterjedt a karikagyűrűt helyettesítő tetovált gyűrű, amit nem lehet elhagyni, ezáltal látható lesz két ember szerelmi életének összekötő szimbóluma egész életük során.

Tetoválás készítésével, testékszer behelyezésével kapcsolatban a lehető legjobb helyen jár, ha a www.tattoosilver.hu internetes oldalunkra ellátogat, hiszen nálunk tájékozódhat a legfontosabb információkról. Győri tetováló szalonunkban a legmegbízhatóbb kezekben tudhatja magát. Minden egyes tetoválás alkalmakor nagy figyelemben részesítjük. Az elengedhetetlen, közös megbeszélés után készítjük el kérését, minőségi eszközöket alkalmazva. A hozzánk érkező vendégek garantáltan magas színvonalú kiszolgálásra számíthatnak. Tapasztalt, hozzáértő szakembereink precíz munkát végeznek, és ötletekkel is szívesen segítenek, ha nincs konkrét elképzelése.

Okozzon örömet önmagának és párjának! Összetartozásukat szimbolizáló tetoválás készítése céljából, amivel még inkább kimutathatják maradandó emlékképpel is egymás iránti szeretetüket, keressen fel bennünket! Ha szeretne információt kérni, telefonon a 06-20-4975171–es számunkon megteheti meg, e-mail elérhetőségünk pedig a tattoosilver@gmail.com!