RSS Feed

Egyedülálló parkolási rendszer a belvárosban

parkolóház

Valljuk be őszintén, mikor a mozivászonról visszaköszönő tuning autók száguldozás közepette betérnek egy modern, már-már futurisztikus parkolóházba, hogy elbújhassanak a rend éber őrei vagy éppen a konkurens csapatok elől, eszünkbe jut, milyen jó is lenne az életben is ilyen egyszerűen és kényelmesen parkolni!

Ki gondolná, hogy az erős paprika, pálinka és a gyönyörű nők fővárosában is van ilyesmire lehetőség? Nap, mint nap állunk a dugóban, keressük hosszú percekig a parkolási lehetőségeket, és ha találunk is egy megbízhatónak tűnő parkolóházat, imádkozunk, hogy szabad hely is legyen benne! De pontosan milyen ismérvek alapján jelenthetjük ki, hogy egy parkolóház megbízható-e?

Az alapvető működési rendszere alapján! Hogy miért? Az utcán parkolni sokszor elég rizikós, hiszen, ha nem a lopás veszélye fenyeget bennünket, ott van az időjárás, járókelők vagy egy másik sofőr által okozott kár esélye, valamint városban tanyázó galambok. A mélygarázs és a klasszikus parkolóház már egy fokozattal jobb, hiszen ezek esetében az eső-, szél- vagy jégkár nem fenyegeti autónkat, ám ezek biztonsága sem a legjobb, ráadásul csúcsidőben szabad helyet találni felér egy kincskereső túrával. A tökéletes megoldást nem más, mint a Franklin Ház jelenti!

Parkolóházunk a modern technológiát alkalmazva olyan biztonságos, komfortos, egyszerű és praktikus parkolási lehetőséget biztosít a belvárosban, mely egyedülálló! Nálunk garantált a lopás- és az elvesztésvédelem, a gyors és praktikus be-, illetve kiparkolás, nem utolsó sorban pedig a stressz mentesség! Nem kell többé félnie a viharkároktól és a galambürüléktől sem! Ha Ön is könnyedén szeretne parkolni, forduljon hozzánk bizalommal! Látogasson el honlapunkra a www.franklinhaz.hu-ra, ahol bővebb tájékoztatást kaphat! Kérdés esetén várjuk megkeresését telefonon, a +36 (1) 328 0960-as számon, illetve e-mailben az info@franklinhaz.hu címen.