RSS Feed

Egyensúly a régi és a modern között

Ha lakásunk stílusát szeretnénk kialakítani, a legfontosabb kérdés, ami felmerül bennünk, hogy inkább modern legyen, vagy klasszikus? Nem kell tovább aggódnia, létrehozhatja a tökéletes egyensúlyt a két stílus között!

Manapság mindenki a modern bútorokat keresi, ezeket könnyű beszerezni, átalakítani, ha meguntuk a színét vagy fazonját. A régi bútorok drágák, a családtól örökölt darabokat már unhatjuk, és sokszor nehéz mozgatni őket. De akkor hogyan vigyük be a régi stílust lakásunkba?

A fa nyílászárók alkalmazása a legtökéletesebb megoldás erre a problémára! Miért érnénk be egyforma ajtókkal, ablakokkal, vigyünk egyediséget otthonunkba! Ez a megoldás környezetbarát, ugyanis az ajtók, ablakok újrahasznosíthatóak, viszont minőségi alapanyagokból készülnek.

A fa bejárati ajtók különleges vendégszerető hangulatot sugároznak, igényeinkre alakítva akár teljesen egyedi ajtót is berakathatunk. A fa ablakok használata nem csak esztétikus, de praktikus is. Ma már a fa kezelése által hosszú életű nyílászárókat kaphatunk, melyek hő- és hangszigetelése is megfelel a műanyagénak.  Ha más egyediséget is vinnénk otthonunkba, érdemes a beltéri ajtókat is feldobni. A különleges CPL dekorfóliás beltéri ajtók akár önmagukban is díszíthetik a szobát. Ezek a különleges módszerrel készült ajtók minden egyedi igényt kielégítenek, így bátran szárnyalhat képzeletünk, ha dekorációról van szó.

Ha még nem tudja, hogy fa- vagy műanyag nyílászárókat válasszon, vagy jobban bízik a műanyag ablakokban, akkor sem kell kétségbe esnie, a Perdi-Fa Kft.-nél mindent megtalál! Széles kínálatunk van fa- és műanyag nyílászárókból, bejárati ajtókból és ablakokból, illetve CPL dekorfóliás beltéri ajtókból is, így nem kell több helyről összeválogatnia szükséges nyílászáróit, nálunk mindent megtalál!

Állunk szolgálatára az ország egész területén, hívjon bátran Budapestre és környékére is! Keressen bizalommal a 06-20/466-0818-as telefonszámon, vagy a perdifa@gmail.com e-mailcímen! Nézze meg kínálatunk a www.perdikft.hu oldalon!