RSS Feed

Emblémáztasson 3 az 1-ben egérpadot!

Újdonsággal lepné meg munkatársait, esetleg ügyfeleit is? Olyan céges ajándékot keres, amit több szempontból is hatékonyan használhat mindenki? Az egérpadot például kis extrával megrendelheti 3 az 1-ben egérpadként is, így igazán különleges, és egyben hasznos meglepetést nyújthat. Reklámajándék nagykerben kedvező feltételek mellett rendelheti meg akár nagyobb darabszámban is kellékeit.

 

Az ajándékozásnak az üzleti életben többféle jelentősége is lehet kultúrától és céltól is függően, hiszen adhatunk elismerés jelképeként különleges tárgyat, de a távolságtartás enyhítése céljából is dönthetünk úgy, hogy meglepjük a másikat. Ilyen alkalmakkor célszerű olyan használati tárgyat választanunk, ami a mindennapok során hasznos lehet, valamint cégünk logóját, üzenetét is ábrázolhatja. Ötletes reklámajándéknak bizonyulhat a 3 az 1-ben egérpad, ami más-más színekben válaszható, egéralátétként, képernyőtörlőként, és billentyűzetünk takarójaként is nagyszerűen használható. A digitális nyomtatás korszerű technológiájának köszönhetően egyedi darabokhoz juthatunk hozzá.

 

A nálunk megrendelhető 3 az 1-ben egérpad pozitív tulajdonságai közé tartozik, hogy a szilikon hátoldal csúszásmentes, felülete pedig emblémázható. Elképzelésünktől függően bármilyen grafikai mintával elláthatjuk, és a későbbiekben is számíthatunk minőségére. Reklámajándék nagykerünkben többek között ezt a speciálisan kialakított egérpadot is megtalálhatja, valamint más marketingeszközeink közül is kedvére válogathat, mint például a nyári utazásokhoz nélkülözhetetlen táskák kínálatából. Ismerkedjen meg a nálunk igényelhető kellékekkel a www.laurus2000.hu internetes oldalunkon!

 

Okozzon örömet kollégáinak és érdeklődőinek olyan eszközzel, ami hosszú távon jelenthet hasznos kelléket mindegyikük számára! Készíttessen 3 az 1-ben egérpadot! Kérje egyéni ajánlatunkat a 3 az 1-ben egérpad megrendelése céljából! Hívjon minket a 06-1-2205488 –as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a laurusoffice@laurus2000.hu e-mail címünkre!