RSS Feed

Építse ki vízvezetékrendszerét időtálló PP-R csövekkel!

Vízhálózat kiépítése előtt áll, és megbízható terméket keres hozzá? Hosszú időn keresztül helytálló, a vegyszerekkel szemben is kiválóan ellenálló vízvezetékrendszerre van szüksége? A PP-R csövekkel megvalósíthatja terveit!

A folyamatosan fejlődő technikának köszönhetően ma már olyan eszközökhöz juthatunk hozzá, amelyek lehetővé teszik a gondtalan, sok esetben karbantartás nélküli üzemeltetést. A víz elvezetésére alkalmas csövek különféle típusai állnak rendelkezésünkre. Fontos, hogy mindig az adott körülményeknek megfelelő termékeket használjuk fel. Más-más jellemzővel bírnak, ezért lényeges a helyes megválasztásuk. A PP-R csövek alkalmasak az ivó-, a hideg- és a meleg víz továbbítására, valamint a fűtési hálózat kiépítésére is. Méretezésük és különböző részeik nagy figyelmet igényelnek, hiszen egyáltalán nem mindegy, éppen melyik PP-R csövet alkalmazzuk. Számos pozitív tulajdonságot sorolhatunk fel a PP-R cső alkalmazása mellett, többek között a következőket:

  • Higiénikus és korrózióálló.
  • Magas hőmérséklet és nagy nyomás esetén is kiváló.
  • Egyszerűen telepíthető.
  • Időtálló megoldást biztosít.

Innovatív technológiák alkalmazásával, hosszú időn keresztül helytálló, gondozást nem igénylő termékekkel foglalkozunk a Schieber-Aivil Kft.-nél. Többféle munkaterület eszközeit biztosítjuk. Széles kínálatunkban megtalálhatóak az épületgépészeti csövek és idomok. Ezek sorában találkozhat a PP-R csövekkel és más, hasznos kellékekkel. A PP-R csövek alkalmasak a fertőtlenített víz továbbítására, és kialakíthatóak vele a fűtési csőrendszerek is. A körültekintő és precíz tervezést, méretezést és nyomáspróbákat követően strapabíró, kiváló vízzárósággal és nyomásállósággal jellemezhető eszközök állnak rendelkezésére. Amennyiben a PP-R csöveken kívül más típusú kellékekre is szüksége van munkálatai során, ezeket szintén beszerezheti nálunk. Tájékozódjon termékeinkről és cégünk szolgáltatásairól a www.schieber.hu internetes oldalunkon!

Végezze gondtalanul a csőrendszer kiépítését! Használjon fel olyan anyagokat, amelyekkel időtálló eredményt érhet el! PP-R csövek beszerzése ügyében és felmerülő kérdései esetén forduljon hozzánk a 06-96-418-839-es telefonszámunkon, vagy jelezze igényét a schieber@t-online.hu e-mail címünkre!