RSS Feed

Épületbontás gyorsan és egyszerűen? Profi szakemberekkel megoldható!

Új ingatlan építését tervezi, de előtte szükség van az épületbontásra? Gyorsan oldhatja meg a feladatot, ha profi szakemberekre bízza a munkát. Fontos az engedélyek beszerzése, és a különböző feladatok sorrendben történő elvégzése. Nem adódhat problémája, ha körültekintően jár el, és figyelmet fordít a hulladék elszállítására, majd a gondos tereprendezésre.

Az épületbontás igen összetett munkálatokat foglal magába. Komoly előkészületekre van szükség, hiszen csak így végezhetőek el szakszerűen a feladatok. Nélkülözhetetlen az engedélyek beszerzése, a keményebb szerkezeti elemek szétszedése, a nyílászárók eltávolítása, a tényleges épületbontás, majd az alapzat eltávolítása. Az utolsó lépés a tereprendezés, ami szintén elengedhetetlen. Nagy szakértelem és tapasztalat nélkül nem érdemes a munkát elkezdeni. Az épületbontás nem egyszerű folyamat; csak megfelelő gépek és eszközök alkalmazásával valósítható meg. Az építkezéshez hasonlóan a bontás során is több feladat vár Önre, amelyeket sorrendbe kell állítani. Csak így akadályozhatja meg az épületdarabok lehullását, ami balesetet okozhat. Hozzáértő, gyakorlattal rendelkező szakemberek segítségével könnyedén juthat kiváló eredményre.

Elérhető áron nyújtunk megbízható szolgáltatást cégünknél, a Böhmer Kft.-nél. Profi szakemberek végzik az épületbontást, a tereprendezést, és az összegyűlt anyagok elszállítását. Kiemelt figyelmet fordítunk a folyamatos szakmai képzésre, és a géppark korszerűsítésére. Az engedélyek beszerzését követően, az előírásoknak megfelelően dolgozunk. Tekintse meg a referenciáinkat, és olvasson részletesen tevékenységünkről a www.bohmerkft.hu internetes oldalunkon!

Ha fontosnak tartja, hogy az épületbontás szakszerűen és gyorsan történjen, forduljon hozzánk segítségért! Bízza ránk a feladatok ellátását, és legyen elégedett a végeredménnyel! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-28-559-495-ös telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a bohmerkft2002@gmail.com e-mail címünkre!