RSS Feed

Épülettervezés, magasépítési tervezés: kit bízzunk meg vele?

Mi az, amit egy megrendelő elvár egy megbízható tervező csapattól? Természetesen azt, hogy a megbízást maradéktalanul és az elvárásoknak megfelelően teljesítsék. De mit jelent ez kicsit részletezve?

Egy megbízható tervező csapat tagjai felkészültek, tapasztaltak és a tervezést illetően több területen is bizonyítottak már. Az épülettervezés magában foglalja a családi házak tervezését éppen úgy, mint a magasépítési tervezést, tehát több szintes irodaházak vagy éppen kórházak terveinek megalkotását. Minden a tervezésnél kezdődik, ezért már ott eldőlhet, hogy valamiből értékelhető épület lesz-e vagy sem. A tervező asztalon a szakembernek egyaránt figyelembe kell vennie a minőség, a biztonság szempontjait, de emellett az esztétikum, illetve a gazdaságosság is fontos tényező. Ennek megfelelően egy munka kivitelezése közben ügyelni kell arra, hogy a koncepciótól a szerkezet tervezésén át a végső simításokig minden tervezési folyamat egy időtálló, formailag és tartalmilag teljes, funkcióját maradéktalanul kiteljesítő épület kivitelezéséhez vezessen.

Ma már a jó munkához a tehetségen és tapasztalaton túl a korszerű számítógépes programok is elengedhetetlenek. A tervezés folyamán így lehet minőségi és megbízható munkát végezni, ez a magasépítési tervezésre is igaz, ahogyan a lakóházak megtervezésére.

Ismerje meg cégünk, a Windkom Kft. tevékenységét! Tervezői irodánk többek között magasépítési tervezéssel is foglalkozik, de épületek felújítása, átépítése vagy tervezése szintén megtalálható a repertoárunkban.  A magasépítési tervezésen belül örömmel vállalunk kórházak tervezésével kapcsolatos megbízásokat is, de lakóépületek tervei kapcsán is bátran felkereshet minket. Látogasson el www.windkom.com weboldalunkra, ahol szolgáltatási körünk minden részletét megismerheti! Keressen minket bátran, bízza ránk lakóépületek, kórházak tervezését is, és legyen Ön is elégedett partnereink egyike!

Amennyiben árajánlatot kérne épülettervezésre vagy kérdéssel szeretne fordulni hozzánk, vegye fel a kapcsolatot irodánk munkatársaival, és minden Önt érdeklő információt megtudhat! Írjon nekünk a windkomkft@gmail.com e-mail címre vagy hívjon minket a +36-30-212-2283-as telefonszámokon!