RSS Feed

Érje el célját, és tegyen tengeri vitorlás vizsgát!

Amikor csak teheti, víz közelében tartózkodik, és szívesen űz vízisportokat is? Régóta vágya, hogy saját maga vezethessen vitorlást? Itt az ideje, hogy tengeri vitorlás tanfolyamra jelentkezzen, ahol könnyedén elsajátíthatja a szükséges tudnivalókat, és részt vehet a gyakorlati órákon. Ez követően pedig a tengeri vitorlás vizsgát sikeresen teljesítve, tengeri jogosítvánnyal a kezében bármikor útnak indulhat meghódítani a vizeket.

A vizek kedvelőiként számos lehetőségünk van a különféle eszközök kipróbálására, amelyeket használhatunk hobbi szinten, de űzhetjük akár versenyszerűen is azt a tevékenységet, ami igazán közel áll hozzánk. Ha szeretnénk közelebbről megismerni a hajózás rejtelmeit, és nagy örömmel irányítanánk mi magunk egy vitorlást, bármikor dönthetünk úgy, hogy hajóvezetői tanfolyamra jelentkezünk. Tengeri vitorlás vizsgát követően tengeri jogosítvánnyal a kezünkben, és folyamatosan gyakorolva, csodálatos pillanatokat élhetünk át a vízen.

Tengeri jogosítvány megszerzése ügyében cégünk, a Sail-ing Kft. munkatársai készséggel állnak rendelkezésére. Különféle típusú hajóvezetői tanfolyamokat indítunk, így igényei szerint döntheti el, hogy pontosan melyik az, amelyik ideális lesz tervei megvalósítását illetően. A tengeri vitorlás vizsga sikere önmagában még nem jelenti azt, hogy teljes biztonságban sikerülhet a hajózás, ugyanis rengeteg gyakorlásra van szükség. Éppen ezért igyekszünk segíteni manőver tréningjeink szervezésével és lebonyolításával, melyekkel szintén érdemes megismerkednie, így magabiztosabban indulhat útnak minden alkalommal. Szerezzen bővebb információt az induló tengeri vitorlás tanfolyamokról, és olvasson részletesebben a tengeri jogosítvány megszerzésének feltételeiről a www.sail-ing.hu internetes oldalunkon!

Érje el Ön is célját, és tegyen szert tengeri jogosítványra minél hamarabb! Jelentkezzen tengeri vitorlás tanfolyamunkra, és sajátítsa el ennek a nagyszerű sportágnak minden titkát! Bármilyen kérdése merül fel, keressen minket a 06-30-397-2919-es vagy a 06-30-941-2087-es telefonszámunkon, amennyiben pedig üzenne nekünk, írjon e-mailt az office@sail-ing.hu címünkre!