RSS Feed

Esztétikum és praktikum egy alkatrészben: redőnyautomaták

Vannak olyan tárgyak, eszközök, vagy éppen szerkezetek, amiknek láttán az ember csak a homlokára csap: hogy ez miért nem nekem jutott eszembe! Olyan dolgok, amik egyszerre nagyszerűek és ugyanakkor végtelenül egyszerűek is. Pontosan ilyen eszközökre van szükség a mindennapokban, a bonyodalmakat elég meghagyni máskorra, de ha például egy redőnyt kell mozgásra bírni, jöhetnek az olyan kézenfekvő megoldások, mint amilyen például a redőnyautomata.

A redőnyautomatákkal felszerelt redőnyök megbízhatóak, és kiválóan képesek az árnyékolásra. De mire valók pontosan, és hogyan is működnek a redőnyautomaták? Talán első látásra nem is tudjuk pontosan, hol is található ez az alkatrész a redőnyön, ami nem is csoda, hiszen el van rejtve: abban a kis műanyag dobozban bújik meg, ami a heveder végén található. A redőnyautomata lehetővé teszi, hogy gyorsabban és komfortosabban használjuk a redőnyt, és egyszerűen vezérelhessük annak fel-le mozgását. A redőnyautomata tulajdonképpen egy rugós szerkezet, ami a gurtnit adagolja, ha meghúzzuk a kötelet. Mindig annyit, amennyire szükség van, aminek köszönhetően a gurtni nem lesz útban, nem lóg le a földre, és nem is lesz koszos.

A Fény Őr Kft. weboldalán, a www.redonydiszkont.hu címen lehetősége van redőnyautomatát vásárolni, méghozzá nagy választékban és kiváló minőségben! Amennyiben új redőnyautomatára van szüksége, hogy  régit lecseréltethesse, ne habozzon megrendelni tőlünk, hiszen kedvező árakkal várjuk vásárlóinkat! Válasszon többféle színből, és legyen a redőnye olyan, ami illik az otthonába! Természetesen egyéb, árnyékolással kapcsolatos alkatrészeket, illetve termékeket is talál széles kínálatunkban!

Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal, és keressen meg minket megadott elérhetőségeinken! Ha szüksége van rá, segítünk a megfelelő redőnyautomata kiválasztásában! Írjon nekünk üzenetet az info@redonydiszkont.hu  e-mail címre, vagy pedig hívjon bennünket a 06-29-952-904-es telefonszámon!