RSS Feed

Ezért érdemes profikra bízni a tetőkárpit javítását

Az autónk az egyik legnagyobb értékű tulajdonunk, és érdemes ehhez mérten ügyelnünk a karbantartására is. Bár a rendszeres használatnak kitett autók gyorsan bekoszolódhatnak, kophatnak, esetleg felületi sérüléseket is szerezhetnek, ha nem gondoskodunk a rendszeres tisztításról és javításról, később sokkal drágábban tudjuk csak rendbe hozni. Fontos az autó külsejének ápolása, hiszen egyrészt az koszolódik be legkönnyebben, másrészt a külvilág is ennyit lát autónkból (ami bizonyos szinten tükrözi vezetője személyiségét is). Azonban nem csak a külsőségek fontosak, hanem az autó belső tere, a kárpitozás is, ami ugyanúgy elhasználódik, bekoszolódik és elkopik a használat során.

Ilyen például a tetőkárpit, ami bizonyos idő elteltével javításra szorul. A tetőkárpitot ragasztó tartja, ami nem tekinthető örök életűnek, így ha észrevesszük, hogy lóg a kárpit egy része, érdemes rászánni magunkat a tetőkárpit javításra. Azért is fontos időben elvinni az autót tetőkárpit javításra, mert nem csupán egy esztétikai problémáról van szó: a lógó kárpit zavarhat vezetés közben, főleg ha takarja a látómező egy részét. Ezért már csak a balesetek elkerülése végett is vigyük el időben az autót tetőkárpit javításra. Nem érdemes spórolási céllal magunknak megpróbálni megragasztani a kárpitot, egyrészt mert nem tudjuk visszaadni a kárpit eredeti kinézetét, másrészt ezzel csak ideglenesen oldjuk meg a problémát. A tetőkárpit ugyanis szivacsból és az arra ragasztott szövetanyagból áll, ezért a tetőkárpit javítása során az öregedő szivacsot is cserélni kell, ellenkező esetben újra és újra le fog válni a kárpit.

Hosszú távú megoldásért bízza profikra a tetőkárpit javítását! Több, mint 25 éve működő autókárpitozó cégünk áll a rendelkezésére! További információért látogasson el honlapunkra, a www.autokarpitozas-javitas.hu webcímre, és tekintse meg szolgáltatásainkat! Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30/976-98-57-es és a 06-70/273-83-49-es telefonszámok valamelyikén, illetve az aktivkarpitos@gmail.com e-mail címen!