RSS Feed

Felületkezelés költséghatékonyan, porszórással!

Hatékony és időtálló megoldásra van szüksége munkadarabjai festése céljából? Porszórás alkalmazásával tökéletes eredményt érhet el a felületkezelés terén. Lehetősége van saját festékszóró berendezésre, porszóró kabinra szert tenni, de kihasználhatja a bérfestés egyedülálló szolgáltatását is, így költséghatékonyabban járhat el.

A porszóró berendezés technológiája alapján beszélhetünk elektrosztatikus vagy tribosztatikus feltöltődésről, amelyek következtében a pormennyiség kiválóan megtapad az adott munkadarabokon, és megfelelő rétegvastagságú, egyenletes eredményt kaphatunk. Az elektrosztatikus porszórás nagy előnnyel rendelkezik a hagyományos festéssel szemben, ugyanis egyforma vastagságú bevonatot kaphatunk. A fémek festése alkalmával az esztétikai szemponton kívül a korrózióvédelemre is figyelmet kell fordítanunk, aminek szintén eleget tehetünk a porszórás kiváló technikáját alkalmazva.

Korszerű festéstechnológiával és a környezettudatosságot előtérbe helyezve nyújtjuk megbízható szolgáltatásunkat a Knipl Kft. munkatársaiként. Ingyenes kiszállást vállalva, alapos helyszínfelmérést követően adunk egyedi árajánlatot. A színvonalas felületkezelés minden típusával találkozhat nálunk, amelyeket hozzáértő és gyakorlott szakemberekkel, valamint magas minőségű anyagokkal teljesítünk. Lehetősége van egyéni igényei alapján megrendelnie festékszóró berendezését, porszóró kabinját vagy egyéb eszközét, azonban ha nincs szüksége saját készülékre, bérfestés szolgáltatásunk keretein belül felkészülten, kérései alapján végezzük a magas minőségű porszórást. A porszórás feladatát ellátó berendezéseink könnyen tisztíthatóak, oldószermentesek, és rendkívül gazdaságosak, a mellészóródó porfesték újrahasznosítható. Informálódjon részletesebben tevékenységünkről, és tekintse meg referenciáinkat a www.knipl.com internetes oldalunkon!

Ha színvonalas megoldást keres a felületkezelésre, ismerje meg a porszórás technikájának előnyeit, és forduljon hozzánk bizalommal! Kérdéseivel, észrevételeivel keressen minket a 06-74-550-540-es telefonszámunkon vagy küldjön nekünk üzenetet az info@knipl.com e-mail címünkre!