RSS Feed

Férfi divat 2012

Férfi divat 2012Keveset beszélünk arról mi is a trendi viselet a férfiak körében, pedig férfinak lenni és divatosnak is egyszerre, ma már nem ismeretlen fogalom.

A férfi öltözködés is túl kell hogy mutasson a póló-farmer összeállításon. Férfiaknak ruhát tervezni nem olyan egyszerű feladat. El kell tudni szakadni a megszokott ruhadaraboktól, az öltönyöktől, és a farmer-póló kliséktől, úgy hogy ne legyen unalmas, a színek-formák harmonizáljanak,és ne legyen nevetséges a végeredmény.

Férfi divat 2012Tény hogy a férfi divat 2012-ben talán kissé nőiesre sikeredett, de vannak még tervezők akik megtartották a férfias vonalat. Az elegáns vonalat képviseli leginkább a férfi divat  2012-ben, szövetnadrágok, zakók, ingek, és a már majdnem feledésbe merült kalapok kapnak nagy szerepet. Lehet szürke, sötétkék, fekete, barna, de találkozhatunk nagyon élénk színekkel is az idei férfi ruhatrendben. A nyár sláger színei lettek most a hölgyek körében az UV-színek is. Ezt az árnyalatot megtalálhatjuk a férfi részlegen is akár.

Ha kicsit lazábban szeretnénk öltözni, de mégis jól szeretnénk kinézni, egy farmerhez jól passzol egy ing, egy póló-zakó összeállítás is. Lehet kockás-csíkos, hosszú-rövid, színes-vagy fekete-fehér, egy férfi akkor lesz igazán férfi ha jól érzi magát a bőrében.

Címkék: , , , , ,