RSS Feed

Férfi szemüvegek: milyen legyen a keret?

Míg néhány évvel ezelőtt sokan talán kínosnak találták, hogy szemüveget kell viselniük, mára ők is megbékéltek vele, hiszen, bár egy látáskorrekciós eszközről van szó, a szemüveg manapság bizony trendinek számít. Ám nem mindegy, hogy milyen a szemüvegkeret, és a választás dilemmája a férfiakat éppúgy érinti, mint a nőket. Az alábbiakban számos szempont közül az arcformákat állítjuk középpontba, és ezek szerint vesszük végig, hogy kinek milyen férfi szemüveget érdemes választania!

  • Szögletes arc: Ehhez a típushoz olyan szemüveg ideális, ami lágyítja a vonásokat, így az ovális vagy kerek formák között érdemes válogatni.
  • Kerek arc: Itt épp az ellenkező a helyzet, a cél, hogy optikailag nyújtsuk az arcot, ezért a szögletes keretekajánlottak.
  • Ovális arc: Ez a legszerencsésebb típus, hiszen ehhez a formához szinte minden jól áll, és egy jó kerettel még előnyösebbé varázsolható a megjelenés!
  • Szív alakú arc: Ennél a formánál azt kell szem előtt tartani a választásnál, hogy a homlokot ne szélesítse és az állat ne hegyesítse a keret.

Természetesen ez csupán egyetlen kiindulópont a tökéletes férfi szemüveg kiválasztásához, hiszen a szem és haj színe, aszakáll és bajusz, a bőr árnyalata, de a korosztály, az elérni kívánt hatás, és természetesen az egyéni ízlés is szerepet játszik a döntésben, ezért érdemes alaposan körüljárni a témát a választás előtt.

Ön is éppen szemüveg vásárlás előtt áll? Az Optikshop kínálatában biztosan megtalálja az ideális férfi szemüveget! Nézzen körül honlapunkon, a www.optikshop.hu webcímen, és fedezze fel termékeink széles választékát, melyben klasszikus és modern keretek egyformán helyet kaptak! Nálunk márka, szín, alapanyag, forma és számos egyéb szempont szerint böngészhet több, mint 600 férfi szemüveg között!

Kérdéseivel bátran keressen fel minket a +36-20-808-7887-es telefonszámon vagy az info@optikshop.hu e-mail címen, szívesen segítünk! Találja meg a tökéletes férfi szemüveget, legyen Ön is stílusos és magabiztos minden helyzetben!