RSS Feed

Férfiak és a testékszerek

A férfi ékszerek tárháza közel sem olyan széles, mint a hölgyek számára kínált lehetőségek palettája, amely elsősorban a kulturális hagyományokból ered. Modern korunk öltözködési és önkifejezési szokásai, legyen szó a hagyományok követéséről vagy a modern divatirányzatokról, lényegesebben több megoldást kínálnak a kiegészítők viselése terén a gyengébbik nem képviselői számára. A férfiak körében manapság egyre népszerűbbek és elterjedtebbek azonban a testékszerek, azaz piercingek, melyek az elmúlt évezredek alatt jelentős változásokon mentek keresztül, mind kialakításban és anyaghasználatban, mind jelentéstartalomban, azonban a széles kínálatban mindenki megtalálhatja a számára előnyös darabokat.

Férfias testékszerek

A testékszerek kiválasztása során számos szempontot érdemes figyelembe venni férfiak esetében, hiszen egy-egy jól megválasztott ékszer kifejezetten előnyös és csábító is lehet, melyek egyedivé és magabiztosabbá tehetik az urak megjelenését és kisugárzását, azonban fontos, hogy vegyük figyelembe a társadalmi elvárásokat is, melyek a munkavégzés során elvárt megjelenésre és egyéb helyzetekre vonatkoznak.

Népszerű piercingek a férfiak körében:

  • Száj környéke: Az egyik legnépszerűbb és formailag változatos megoldás, például karika, patkó, golyós vagy tüskés ékszerek, stb.
  • Orr piercing: A férfiak esetében az orrkarikák szintén kedvelt ékszereknek számítanak, azonban míg a nők esetében a köves, pontszerű megoldások kifejezetten vonzóak lehetnek, addig a férfiak esetében ez nem ajánlott választás.
  • Szemöldök piercingek: A testékszerek e típusa elsősorban a férfiak körében hódít, például golyós vagy tüskés ékszerek, azonban viselésük során érdemes mindig észben tartani jelenlétüket, hiszen öltözködés és egyéb események során veszélyesek is lehetnek.
  • Nyelvékszer: Mindkét nem körében népszerű megoldás.
  • Egyéb népszerű piercingek a férfiak körében: Mellbimbó ékszerek, intim piercingek, microdermal-ok, tragus ékszerek, industrial és egyéb extrém piercingek, stb.

Piercing választás során ízlésnek és elvárásnak megfelelően az erősebbik nem minden képviselője megtalálhatja a számára ideális megoldást, hogy igazán egyedi kiegészítőt viselhessen.

Válasszon minőségi testékszereket!

A piercingrendeles.hu webáruház széles választékkal várja érdeklődőit, nálunk minden férfi megtalálhatja ízlésének és az elvárásainak megfelelő testékszereket. Gazdag választékunkban megtalálhatóak az elegáns és visszafogott, valamint a modernebb és feltűnőbb darabok egyaránt. Tekintse meg piercing kínálatunkat weboldalunkon és válogasson kedvére, valamint további információkért és bővebb tájékoztatásért keressen minket a 0670/ 600 0999-es és a 0670/ 600 1011-es ügyfélszolgálati telefonszámon, illetve az info@piercingrendeles.hu e-mail címen!