RSS Feed

Foci meccs

Foci meccsMeccsnézés… igen, ez legkedveltebb időtöltéseink egyike. Azon belül is a foci meccsek a kedvenceink, de vannak, akik a kézilabdáért vagy éppen a tenisz meccsekért vannak oda. Ez a férfiak egy olyan speciális tevékenysége, amit a nők, barátnőink, feleségeink egyszerűen képtelenek megérteni.

Nem értik, mi a jó benne, miért nézünk embereket a labda után futkorászni, vagy, hogy miért okoz akkor örömet egy teniszmeccset végig nézni. Akárhogy is, a legutálatosabb dolog számukra a foci meccsnézés.

A foci meccsek nők által való utálata és meg nem értése már nagyon régóta létezik, nem egy új keletű dolog. Számos vicc és anekdota szól erről. Viszont új tendencia, hogy egyre több női nézője is van a k párat sorolok foci meccseknek.

Foci meccsMindenesetre meg kell állapodnunk, hogy mit nézünk. Szerencsére a 21. században élve erre már nagyon sok megoldás létezik, most csak párat sorolok fel:

1. Felvehető és visszatekerhető TV adás: ma már szerencsére elérhető áron kapható olyan médiabox, mellyel az adás rögzíthető, így például meg lehet egyezni, hogy egy sorozatot veszünk-e fel, vagy a foci meccset. Sőt, a mostani boxokkal egyszerre 2 műsort is fel lehet venni.

2. Több szoba, több TV: Elterjedt manapság, hogy ahány szoba, annyi televízió van a házban. Így ha nagyon nem tudnak megegyezni, akár külön szobában is nézhetnek TV-t, mindenki azt a műsort, amit akar.

 

Címkék: , , , , , ,