RSS Feed

Foglaljon privát időpontot hozzánk, egyedi karikagyűrű tervezéséhez!

A jegygyűrű mindig meglepetés, talán az egyik legcsodásabb mind közül, amit csak két szerelmes adhat egymásnak. Viszont csak addig kap igazán jelentős szerepet, amíg meg nem történik a házasságkötés, ekkor átveszi a helyét a karikagyűrű. A karikagyűrű egy életre szól, éppen ezért nem mindegy annak milyensége. Természetesen szimbolizálnia kell a friss házasok kapcsolatát és egyéniségét, de számos egyéb kritériumnak is meg kell felelnie, ezért a legcélszerűbb az egyedi karikagyűrű készítést választani!

Milyen előnyökkel is jár az egyedi karikagyűrű készítés? Jó döntés, ha már pontos terveik vannak a leendő karikagyűrűről, de megéri elmenni egy privát időpontra akkor is, ha csak néhány fő paraméterben biztosak. Az egyedi karikagyűrű készítéssel járó privát konzultáció során az ötvös számtalan előző munkája és mintadarabja megtekinthető és fel is próbálható. Remek inspiráció ez a saját darabjaink megtervezéséhez, de számtalan újdonságot is megismerhetünk, amikre azelőtt talán nem is gondoltunk volna. Arról nem is beszélve, hogy sok dolog az interneten látott fotókhoz képest teljesen másképpen fest a valóságban vagy éppen felvéve. Az egyedi karikagyűrű készítés másik előnye, hogy nem utólag kell pontos méretre igazítani az előre gyártott gyűrűket, hanem már eleve a tökéletes méretben készülnek el. A készítővel közös megbeszélésen minden Önökről fog szólni, a legapróbb részletekig minden átbeszélésre kerül és a megbeszéltek alapján alakul az egyedi karikagyűrű készítése. Ha például a szülőkére hasonlító karikagyűrűt szeretnének egy kis egyedi csavarral a stílusában, hogy modernebb legyen jó döntés, ha magukkal viszik mintának.

Cégünk, a Universe Gold Kft. már hosszú évek óta foglalkozik egyedi karikagyűrű készítéssel, számtalan pár megelégedésére! Foglaljanak hozzánk Önök is privát időpontot, osszák meg velünk az elképzeléseiket és legyen olyan az életre szóló karikagyűrűjük amilyenről mindig is álmodtak! Ha bármilyen kérdésük van a +36 20 969 4645-ös telefonszámon vagy a universe@universegold.hu e-mail címen bátran keressenek minket!