RSS Feed

Foglalkozzon árufuvarozással, engedélyeit pedig szerezze be könnyedén!

Azon gondolkodik, hogy komolyan szeretne foglalkozni az árufuvarozás területével, vagy már el is döntötte ezt a kérdést, de még nincsenek meg az engedélyei? Attól függően, hogy pontosan hol és milyen termékeket szükséges szállítania, belföldi fuvarozóként vagy nemzetközi fuvarozóként kíván tevékenykedni, változhatnak az elvárások. Tanácsos olyan szolgáltatóhoz fordulnia, ahol minden fontos tudnivalóról tájékoztatják, és könnyedén megszerezheti a hiányzó hivatalos papírokat.

Bármelyikünknek tesszük fel a kérdést, hogy mit csinálnánk a legszívesebben munkánk keretein belül, mindannyian választ tudunk rá adni. Érdemes átgondolnunk, mi az, amit szívesen teszünk naponta, ami egyáltalán nem esik nehezünkre. Ha szeretünk vezetni, és problémát sem okoz a napi több óra autóban ülés, akkor máris találhatunk ezzel kapcsolatos szakmát. Árufuvarozást vállaló személyeket szinte mindenütt folyamatosan keresnek, hiszen a logisztika azon területek közé tartozik, ami egyre csak bővül és fejlődik. Egyedül rajtunk múlik, hogy milyen jellegű termékek szállításával foglalkoznánk szívesen. Választhatjuk a veszélyes anyagok szállításának területét, dolgozhatunk belföldi fuvarozóként, de vállalhatunk nemzetközi fuvarozó feladatokat is. Azonban mindegy melyik mellett voksolunk, szükségesek hozzá a megfelelő okmányok, és a tevékenység tudással történő ellátáshoz az adott tanfolyam sikeres teljesítése.

Vezetői tudásának megalapozása, árufuvarozással kapcsolatos szaktanfolyamok közül valamely elvégzése, és egyéb engedélyek beszerzése céljából felnőttképzési intézményünknél könnyedén sikerrel járhat. Kedvezményeket, minél rövidebb idő alatt teljesíthető képzéseket, színvonalas oktatást biztosítunk. Hangsúlyt fektetünk a korszerű feltételrendszer kialakítására, és nagyon fontosnak tartjuk a balesetek megelőzését. Veszélyes anyagok szállítását tekintve, belföldi fuvarozó és nemzetközi fuvarozó tevékenységi körében is segítséget tudunk nyújtani. A www.kamionsuli.hu weboldalunkon minden információt megtalálhat induló oktatásainkról, és aktualitásainkról.

Legyen olyan foglalkozása, amit szívesen vállal! Válassza az árufuvarozást, és szerezze meg nálunk belföldi fuvarozóként, vagy akár a nemzetközi fuvarozóként nélkülözhetetlen engedélyeit! Kérdéseivel, észrevételeivel elérhet bennünket a kamionsuli@kamionsuli.hu e-mail címünkön, vagy telefonon a 06-1-2645040 –es számunkon.