RSS Feed

Fogós kérdés a bejárati ajtó kilincs kiválasztása? Ne aggódjon, segítünk!

bejárati ajtó kilincs

Amikor az otthonunkat tervezzük vagy felújítjuk, akkor először nyilvánvalóan a nagyobb volumenű dolgokat fogjuk papírra vetni, de az olyan apróságokról sem szabad megfeledkeznünk, mint a bejárati ajtó kilincs kiválasztása! Tulajdonképpen, ha a ház elhelyezkedése ezt lehetővé teszi, és magas sövénnyel sem szeretnénk elrejteni a kíváncsi tekintetek elől, akkor a bejárati ajtónk lesz az első dolog ami mindenki tekintetét megragadja. Egy régi, kopott és szerelésre szoruló ajtó látványa nem sugall semmi jót a házban lakókról, de ugyan ez a helyzet a nem odaillő bejárati ajtó kilincsekkel is. Például: ha jelentősen elüt a stílusa az ajtóétól, vagy épp csak a színe nem illik oda.

Sok helyen találkozni ilyen és ehhez hasonló problémákkal, amik nem jelentősen zavaróak, de azért mégis odavonzzák a tekinteteket és furcsállásra adnak okot. Nem árt néhány műszaki paraméternek és némi stílus ismeretnek a birtokában lennünk, hogy a leginkább megfelelő bejárati ajtó kilincset válasszuk otthonunkba. Ha a műszaki tulajdonságaikat vesszük kiindulópontként, akkor alapvető különbségek vannak a kültérre, illetve beltérre szánt kilincsek között, főleg a felületkezelésükben. Egy bejárati ajtó kilincsnek ki kell bírnia a természet viszontagságait, amíg a beltérieknek a gyakoribb használatot. Egy zajszigetelős ajtólap vastagsága eltér a hagyományos társaiétól, ehhez pedig alkalmazkodnunk kell műszakilag a bejárati ajtó kilincsének kiválasztásakor.

Ha Ön is új bejárati ajtó kilincset vásárolna, akkor érdemes megtekintenie cégünk, az SM-Door Kft. által ajánlott darabokat! Ezért nem kell mást tennie csak honlapunkra kattintania, amit a www.smdoor.hu címen érhet el! Segítségre van szüksége a vásárlás előtt? Szakértő kollégáink szívesen állnak az Ön rendelkezésére! Vegye fel velünk a kapcsolatot a +361-415 0077-es vezetékes vagy a +3630-922 4619-es mobiltelefonszámon! Inkább üzenetet küldene nekünk? Levelét az info@smdoor.hu e-mail címen várjuk!

Címkék: ,