RSS Feed

Fontos tudnivalók a motorgumikról

Motorgumi vásárlása előtt érdemes átgondolni alaposan, milyen motorgumi típusra van szükség, ugyanis nagy a választék, de jellemzőik különböznek egymástól!

Bármilyen motorozási stílusról van szó, többféle márka közül és típusból van lehetőségünk választani. Tanácsos kikérni szakember véleményét, így talán könnyebben sikerülhet a megfelelő gumik mellett dönteni. Fontos meghatározni, hogy milyen módon szeretné használni a motort! A stílusnak megfelelően célszerű kiválasztani a gumiabroncsot. Legjobb, ha párban cseréljük őket, a gyártók által történő tervezés is párban történik. A kiváló tapadás érdekében érdemes első gumiabroncsnak a hátsónál puhábbat venni. A váratlanul fellépő problémák elkerülése érdekében ne legyen túlságosan nagy különbség a kettő felépítése között.

A gyártók a gumikat különböző anyagokból készítik, nagy munkát igényel a helyes arány megtalálása, és elég hosszú a munkafolyamata. A gumiabroncsok árát tekintve, a többihez képest jelentősen olcsóbbak esetében a felhasznált anyagokkal és a tesztelési fázissal spórolnak.

A korai tönkremenetel megelőzésének érdekében minden nap fontos a motorgumik nyomását leellenőrizni. A túl nagy, vagy az alacsony guminyomás miatt nem lesz hosszú a tartósság.

A www.gumikell.hu oldalon található webáruházunkban egyszerűen tud keresni gumiabroncsot motorja számára, a szélesség, profil, átmérő, gyártó kategóriákon belül elérhető lehetőségek között. Munkatársaink rugalmasan, gyorsan, precízen intézik a beérkező rendelések feldolgozását. Igyekszünk a lehető leghamarabbi időpontban szállítani a megvásárolt gumikat. Nagyon fontos számunkra a felsőfokú kiszolgálás vevőink elégedettségének elérése érdekében.

Tulajdonságaink, amelyek birtokában vásárlóink igényeinek próbálunk teljes mértékben eleget tenni:

  • naprakészség
  • a webáruház rendszeres frissítése
  • gyors, megfelelő kiszolgálás
  • kedvező házhoz szállítási díj

Keressen akciós áron webshopunkban téli gumit, nyári gumit, motorgumit!

Ha ellátogat a Pécsen található szervizünkbe, azonnal fel is tudjuk szerelni a kért abroncsokat!

Várjuk hívását ügyfélszolgálatunk 06-30-2276161-es telefonszámán vagy levelét e-mailben az info@gumikell.hu címen!