RSS Feed

Fontos tudnivalók repülés előtt

Évről évre egyre gyakoribb, hogy többen veszik igénybe a repülés adta lehetőségeket, és ez szinte mindenkire igaz; egy repülőút során a családoktól kezdve az üzletemberekig bárkivel összetalálkozhatunk, mindez azt jelenti, hogy napjainkban a repülés már nem egyenlő a luxussal, mindenki számára elérhetővé vált, ez elsősorban köszönhető a légitársaságok vonzó, akciós ajánlatainak. 

Nemcsak a kedvező árak miatt választják a repülést az utazni vágyók, hanem a gyorsaság miatt is, ugyanis repülővel villámgyorsan bárhová eljuthatunk, így több órás utak lerövidülnek egy-két órára. Nagyon sok tévhit is kering a repülős utakról, de ezeket érdemes figyelmen kívül hagyni, tapasztaljuk meg a repülés érzését, és csak az alapján döntsünk, annak érdekében, hogy később is igénybe vesszük-e ezt az utazási formát! Nagyon sokan azt gondolják, hogy a repülés előtti előkészületekhez, és a reptéri becsekkoláshoz rengeteg idő szükséges, pedig az igazság az, hogy nem kell már a gép indulása előtt órákkal ott ácsorogni reptéren, mert, ha a várakozási időt beleszámoljuk, akkor máris sokkal előrébb vagyunk, ez az információ minden légitársaság weboldalán megtalálható, így könnyen ki tudjuk számítani, hogy mikorra kell megérkeznünk a reptérre.

Az egyik legfontosabb szempont az előkészületek során a bepakolás, minden légitársaság meghatározza, hogy mekkora, milyen súlyú bőrönd szállítása ingyenes, ezeket az előnyöket ajánlott maximálisan kihasználni! Kézipoggyászunkba rakjuk az értékesebb, fontosabb holmijainkat, amire mindig szükségünk lehet, ez lehet elektronikai eszköz vagy személyes tárgy. Előfordulhat, hogy ellenőrzéskor ki kell pakoljuk a csomag tartalmát, de egy kézipoggyász soha nem vész el egy repülőtéri forgatagban! A poggyászainkon érdemes feltüntetni a nevünket, elérhetőségeinket, így, ha bármi keveredés történne, könnyedén visszajuthatnak hozzánk csomagjaink!

Idei nyaralásának úticélját közelítse meg repülővel! A Brest Utazási Irodai repülős útjai garantálják a pozitív élményt utazás közben! Az ajánlatokért keresse fel honlapunkat, a www.brest.utazas.hu címen, kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-1-402-0063-as számon, vagy érdeklődjön e-mailen a címen!