RSS Feed

Fűtse otthonát egyéni stílusú kandallóval!

Saját igénye szerint kialakított, komfortot biztosító, több funkciónak teljes mértékben megfelelő fűtési eszközt alkalmazna otthonában, de még nem sikerült eldöntenie, melyik eszköz legyen az? Esztétikus megjelenésű, kellemes meleget nyújtó kandallók hosszú sorából választhatja ki a legideálisabb kivitelezésűt, hogy igazán jól érezhesse magát.

A tűznek nagyon nagy jelentősége van napjainkban is, és az általa nyújtott hangulat miatt egyre többen érezzük úgy, hogy szívesen lennénk a közvetlen közelében. Főként nehéz napjaink végén csodálatos lepihenni a lobogó tűz mellé, amit bármelyikünk kivitelezhet. Éppen ezért kiváló ötlet családi házunkban, de akár időszakonként látogatott hétvégi házunkban kandallót beépíttetnünk, ami ezt tökéletesen lehetővé teszi. Különleges jelleget kölcsönöz az adott helyiségnek, emellett pedig a fűtést is megoldja. Külsejét illetően számos technika közül választhatunk, így kandallónkat rendelhetjük akár kályhacsempével.

Kályhacsempe Manufaktúra Kft-nket megbízva egyedülálló és hosszú időn keresztül helytálló kandallóval büszkélkedhet, amit kérése szerint burkolunk. Választhatja akár a kályhacsempe nagyszerű anyagát, amit kézi gyártással, kerámia masszából készítünk. Modern és klasszikus formák közül is válogathat kedvére, így biztos, hogy megtalálja az Önnek leginkább megfelelő stílusú kandallót. Igyekszünk kedvező feltételekkel, és egyéni igényeket teljesítve vállalni a ránk bízottakat, hogy minél elégedettebb legyen. Tekintse meg galériáinkat, eddigi munkáinkat, és termékkatalógusunkat a www.kalyhacsempemanufaktura.hu internetes oldalunkon böngészve!

Legyen új lakberendezési eleme egy elképzelései szerint kialakított kandalló, aminek a burkolását akár kályhacsempével is igényelheti nálunk! Tegye otthona belső terét hangulatossá úgy, hogy közben a fűtésre se legyen gondja kandallója használatával! További információért, és kérdései esetén keressen bennünket a 06-92-510235 –ös telefonszámunkon, valamint az info@kalyhacsempemanufaktura.hu e-mail címünkön!