RSS Feed

Gondoskodjunk megfelelően autónk állapotáról: Az akkumulátor karbantartása

A biztonságos és felelősségteljes autós közlekedés során az egyik alapvető és elengedhetetlen feltétel, hogy rendszeresen ellenőriztessük és karbantartsuk járművünket, hiszen a mindennapos használat következtében egyes alkatrészek elkophatnak, elöregedhetnek és meghibásodhatnak, amely jelentősen rontja a közlekedésbiztonságot. Az autó egyik legfőbb alkatrésze az akkumulátor, amely azon elemek közé tartozik, amiket rendszeresen szükséges ellenőriztetni és cserélni, így az autózás hosszú távon is élvezetes és biztonságos lehet.

Az akkumulátor karbantartása

Az autók akkumulátorainak élettartamát nagymértékben befolyásolja, hogy milyen rendszerességgel ellenőrizzük az állapotát és gondoskodunk karbantartásáról, hiszen a nem megfelelő figyelem következtében rövidebb időn belül jelentősebb károk jelentkezhetnek, melyek gyakran súlyos és megterhelő anyagi következményeket is vonhatnak maguk után.

Az alábbiakat érdemes rendszeresen érdemes ellenőrizni vagy szakember segítségét kérni:

  • Folyadékszint ellenőrzése: az optimális szint érdekében rendszeresen tölteni kell
  • Kábelsaruk ellenőrzése: a lerakódásoktól és szennyeződésektől, valamit a korróziótól óvni kell és a megfelelő módon tisztítani
  • Töltöttségi szint ellenőrzése: amennyiben több energiát fogyaszt a gépjármű, mint amennyit a motor generátora pótolni képes, szükséges a töltés
  • Egyéb karbantartási folyamatok

A profi szakemberek számos esetben az autósok rendelkezésére állnak, valamint komplex szolgáltatásokat nyújtanak, melynek következtében gazdaságos és megbízható módon gondoskodhat minden tulajdonos járműve állapotának megőrzéséről, például karbantartó folyamatok, új akkumulátor kiválasztása és beszerelése esetében.

Válassza a profikat!

A Csorba-Akku Kft. sok éves tapasztalattal és számos elégedett partnerrel a háta mögött mindenre kiterjedő széles szolgáltatási rendszert kínál, amire csak szükség lehet, az autók akkumulátoraival kapcsolatban, legyen szó állapotfelmérésről, karbantartásról vagy szerelésről. Szolgáltatásainkkal kapcsolatos információkért tekintse meg a www.csorba-akku.hu weboldalunkat, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal a 06/1 379-3142-es, és 06/20 944-9295-ös telefonszámon, valamint az info@csorba-akku.hu e-mail címen és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!