RSS Feed

Gondtalan élet: a pince vízszigetelés előnyei

A közeledő, egyre hidegebb hónapokban a csapadék mennyisége is több lesz, így – egy rossz szigetelés esetén – pincénket a beázás veszélye fenyegetheti. Amennyiben nincs korszerűen kivitelezve a pince vízszigetelése, nagy problémáink adódhatnak, főként, ha hirtelen sok eső, vagy éppen hó hullik, ami olvadáskor eláraszthatja  az egész alsó szintet. Fontos, hogy még időben helyesen járjunk el, és amilyen hamar csak lehet, végezzük el az utólagos pinceszigetelést.

Egyikünk számára sem ismeretlen az a helyzet, amikor váratlanul, hosszabb ideig zúdul ránk az eső, a téli hónapokban pedig a hó. Ennek következtében kiemelt figyelemben kell részesítenünk házunk falainak állapotát. Rendkívül nehéz helyzet adódhat – akár több alkalommal is -, ha pincénk szigetelése nem megfelelő, vagy teljes mértékben hiányzik. Kellemetlenségek sorával találkozhatunk, ha ez ellen nem teszünk hatékonyan. A falak minőségének megóvása, a fáradalmas munkálatok elkerülése, valamint otthonunk alsó helyiségeiben található tárgyaink megóvása érdekében célszerű minél előbb az utólagos pinceszigetelést választanunk, hiszen csak így érhetünk el időtálló, kifogástalan és valóban minőségi végeredményt.

Mi egyedülálló módon, speciális eljárást alkalmazva, fejlett technikai eszközökkel végezzük el pincéje vízszigetelését. Az épület falazatának megfelelően, rövid idővel, precízen dolgozva teljesítjük a ránk bízott feladatokat. Tapasztalt, szakértelemmel rendelkező munkatársainkkal igyekszünk a nehezen hozzáférhető helyeken is kiválóan elvégezni az utólagos pinceszigetelést. Informálódjon részletesen internetes oldalunkon, a www.bonasi.hu–n!

Védje meg háza belső területét az elázástól úgy, hogy már a falakon át sem engedi beszivárogni a vizet! Legyenek a csapadékos időszakban is nyugodt napjai, megfeledkezve a beázás hátrányairól! Vegye fel a kapcsolatot tapasztalt munkatársainkkal: hívjon minket a 06-70/520-6663-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet az info@bonasi.hu e-mail címünkre!