RSS Feed

Gumiabroncs választása használati mód alapján

Hiába működik minden tökéletesen az autón, ha a gumiabroncsok nem kifogástalanok, hiszen ezek érintkeznek a talajjal. Ügyeljen saját és környezete biztonságára az évszaknak és a használat módjának megfelelően, jó állapotú gumikkal!

Alapkövetelmény a műszaki biztonságot illetően a gumik kiváló állapota. A hazai gumiabroncs értékesítéssel kapcsolatban az utóbbi években pozitív változás tapasztalható. Ennek legfőbb okai, hogy az alacsony áron beszerezhető gumik egyre nagyobb számban elérhetőek legális úton.

Célszerű attól függően gumiabroncsot választani, hogy milyen úton vezetünk leggyakrabban. Ahányan vagyunk, annyiféleképp különbözhet a vezetési stílus, valamint a használati mód. Nem mindegy, hogy autópályán, vagy attól jelentősen eltérő útvonalakon közlekedünk. A leggyakrabban igénybe vett utakat figyelembe véve célszerű a gumiabroncsot beszerezni. Az autópályán a gördülési zaj, a városok területeit érintve pedig a gördülési ellenállás a mérvadó. Sokan esnek abba a hibába, hogy alacsony fogyasztást segítő, de hamar elhasználódó abroncsokat vásárolnak. Mindenki érdeke, hogy probléma nélkül jusson el a kívánt úti céljához, így ügyeljünk arra is, hogy az évszaknak megfelelő téli vagy nyári gumikkal legyen felszerelve autónk.

Elengedhetetlenül fontos az Ön egyéni felhasználási körülményeihez leginkább passzoló gumiabroncsok használata. Ezek beszerzése a biztonságos közlekedésben biztosítja:

  • A maximális tapadást
  • A kiváló fékezést
  • A jó úttartást
  • Az utasok és a jármű biztonságát
  • Az üzemanyag-takarékosságot

www.baranyagumi.hu weboldalunkon nagy készlet áll a vásárlók rendelkezésére. Gumiabroncsok listájából szűrhet aszerint, hogy téli, nyári, vagy esetleg más kritériumnak megfelelő terméket keres, külön lehetőség van a csak készleten lévő árukat áttekinteni. Egyre bővülő széles kínálattal, gyors kiszolgálással, és többféle szolgáltatással igyekszünk az érdeklődők igényeinek maximálisan megfelelni.

Válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb gumiabroncsot! Gondoskodjon a szükséges beállítottsággal rendelkező futóműről a Baranya Gumiszerviz segítségével!

További információért keressen bennünket a 06-72/239-404-es vagy a 06-72/239-565-ös telefonszámokon, e-mailben pedig a baranyagumiszerviz@t-online.hu címre van lehetősége írni a részünkre. Kérje bátran munkatársaink segítségét!