RSS Feed

Gyémánttechnológia: Precíz munka az építőipar legjobbjaival!

Kíváncsi, hogy milyen technikai eszközök alkalmazása szükséges ahhoz, hogy kiváló és precíz munkával minél könnyebben elérje a célt? Az építőipar sikeres működéséhez a legkülönfélébb gépek használata szükséges. A nagy munkálatok közben sor kerülhet a betonszerkezetek repesztésére, fúrására, vágására is.

Az elmúlt években egyre gyakrabban találkozhatunk beton és vasbeton szerkezetekkel, melyeknél már speciális megoldást kell alkalmazni, mellőzve a régi hagyományos módszereket. A gyémánttechnológia adta lehetőség sokkal kisebb zajjal és kevesebb porral jár, így mindenképp környezetkímélőbb. Ez az eljárás a legmodernebb napjainkban.

A hagyományos módszerekkel ellentétben a gyémánttechnológia előnyei:

  • Rezgésmentes
  • Törésmentes
  • Gazdaságos
  • Viszonylag halk
  • Nem igényel utólagos javítást

A gyémántszerszámos fúrás által módja van a vibráció létrejöttének minimalizálására is. Ez azért kifejezetten fontos, mert így nem történik repedezés, és ez által óvhatjuk az építményt az esetleges későbbi negatív hatásoktól. Gyakran előfordul, hogy csöveket, vezetékeket kell átvezetni a falakon keresztül. Ebben az esetben precíz, pontos munkavégzésre van szükség, amit kizárólag erre specializálódott gép segítségével tehetünk meg. Ilyen a gyémántszegmenses fúrógép állvánnyal ellátva.

A www.diamondpower.hu weboldalunkon bővebben tájékozódhat arról, hogy gyémánttechnológián alapuló gépeink használata milyen speciális eljárásokat tesz lehetővé. Vállaljuk a különféle méretű és vastagságú falak vágását, fúrását, valamint több hasonló jellegű feladat megoldását, így ablak-, ajtónyílások átalakítását, utólagos vágását, és a szintén a kötélvágás munkafolyamatait is. 

Válasszon minket, válassza a speciális gyémánttechnológiával történő falvágást és fúrást!

Szakértelemmel és elhivatottsággal rendelkező munkatársaink várják jelentkezését telefonon a 46/ 372-317–es vagy a 70/ 3636-984-es, illetve a 30/ 3939-785–ös telefonszámok bármelyikén, e-mailben pedig az info@diamondpower.hu címen állunk rendelkezésére!