RSS Feed

Ha tachográf illesztésre van szüksége, forduljon a Kunstár és Társa Bt.-hez!

Tisztában vagyunk azzal, hogy a szállítmányozás világában mennyire számít a pontos elszámolás és az adott pihenőidő betartása. Szolgáltatásainkkal biztosítjuk, hogy a tachográf rendeltetésszerűen működjön, és a szerkezetben semmilyen hiba ne keletkezzen egy hosszabb út során. Ismerkedjen meg cégünk, a Kunstár és Társa Bt. tevékenységével!

Vállalkozásunk elsősorban tachográfok szervizelésével foglalkozik, analóg és digitális típussal egyaránt. Utóbbinak vállaljuk beépítését és aktiválását a gépjárműbe, illetve ha szükséges, letöltjük a szerkezetről az adatokat, kiértékeljük és archiváljuk. A tachográfok helytelen kezelése törvénybe ütközik, nálunk alapszabály, hogy ezeket a szerkezeteket precizitással és odafigyeléssel kezeljük, hiszen ha egy kisebb hibát is vétünk, abból később a tulajdonosnak, vagy a gépjárművezetőnek lehet problémája. Nem mindenki használ digitális technikát, ezért az analóg tachográfok megfelelő karbantartásáról is gondoskodni kell. Vállaljuk a szerkezetek illesztését és hitelesítését, és bármilyen meghibásodás esetén megoldást kínálunk! Fontos tudni a tachográf javítással kapcsolatban, hogy a digitális típus esetében a szerkezetre vonatkozó előírások miatt nem lehet szervizelni, így, ha tachográf rendbehozásáról van szó, akkor az analóg típusról beszélünk.

Nem csak a javításról, illesztésről gondoskodunk, hanem különböző tanácsokkal látjuk el ügyfeleinket, melyek rendkívül hasznosak lehetnek egy váratlan helyzetben. Az újdonságokról is tőlünk tájékozódhat, mindig naprakészek vagyunk a tachográf technikával kapcsolatban! Célunk, hogy a kliens elégedett legyen a végeredménnyel, így garantált, hogy később visszatér hozzánk, hogy újra igénybe vegye szolgáltatásainkat, vállalkozásunk ettől fejlődik.

Ha olyan vállalkozást keres, ahol tudja, hogy a tachográf szakértői kezekben van, akkor van egy jó hírünk, mert nem kell tovább kutatnia! Bővebb információt tevékenységünkről honlapunkon, a www.kunstartachograf.hu webcímen találhat! Kérdés esetén hívjon minket bátran telefonon, a 06-30-458-1185-ös számon, vagy írjon e-mailt a kunstarbt@globonet.hu címre!