RSS Feed

Haj stílusok

Haj stílusokA férfiak és fodrászok kapcsolata, a férfiak haj stílusokhoz való hozzáállása mostanában nagyon megváltozott. Régebben szinte kivétel nélkül a praktikus szempontok határozták meg, hogy egy férfi milyen haj stílust választ magának.

Mostanra azonban olyan változás van megjelenőben, mely szerint a férfiaknak mind az igényeik, mind a fodrászhoz járási szokásaik egyre inkább a nőkéhez válnak hasonlatossá. Régen csak akkor mentek el a férfiak a fodrászhoz, ha otthon az asszony rájuk szólt, hogy hogy néz ki, de a lényeg, hogy többnyire akkor mentek, amikor megnőtt a hajuk, ha melegítette őket vagy a fülükre, a szemükbe lógott.

Haj stílusokMostanra a férfiak is felismerték, hogy a jól ápoltság létfontosságú az üzleti világban, sőt, a hétköznapokon is. A jól ápolt külsőhöz pedig természetesen hozzátartozik a divatos haj stílus. A modern korban a haja is elég extrém formát öltenek, a trendi haj manapság már teljesen más, mint régen volt. A trendi haj stílusok közé tartoznak a felnyírt, de a fej tetején hosszú haj stílusok, de akár a hosszú haj is lehet trendi.

A férfiaknál is vannak „rövid” és a „nem rövid” frizurák. A rövid haj stílust viselőknek nagyjából kéthetente muszáj fodrászhoz menni, hogy a hajuk ápolt és karbantartott legyen. A hosszúakkal elég otthoni ápolás mellett akár kéthavonta fodrászhoz járni, mivel önállóan is ápoltan lehet tartani.

 

Címkék: , , ,