RSS Feed

Használjon nagynyomású kompresszort a PET palackok gyártásához!

PET palackok gyártásával foglalkozik? Ezeknek a termékeknek az előállításához legtökéletesebb eszközként a nagynyomású kompresszor szolgál! Érdemes minél hamarabb beszereznie, hogy munkáját gördülékenyen, minél kevesebb idő ráfordításával végezhesse.

A PET palackot kezdetben üdítőitalok tárolására használták, majd folyamatosan alkalmazni kezdték a palackozott vizeknél is, így napjainkban már nagy mennyiségben előfordulnak a boltok polcain. Több szempont miatt töltik előszeretettel PET tárolóba a fogyasztásra kínált italokat, de leginkább a kis súlya miatt. A természetes ásvány- és forrásvizek csomagolásának legmegfelelőbb anyagaként említhetjük. Ha mi magunk is PET palackok gyártásával foglalkozunk, tisztában vagyunk vele, hogy milyen nagy nyomás szükséges a készítésükhöz. Ennek létrehozására szolgálnak a nagynyomású kompresszorok, amelyekkel akár 40 baros sűrített levegőt is előállíthatunk. Az emberi fogyasztásra kerülő folyadékok egyáltalán nem szabad, hogy olajjal, vagy bármilyen más vegyi anyaggal szennyeződjenek! A speciálisan erre kialakított kompresszorok ezt nagyszerűen lehetővé teszik, ugyanis a sűrített levegő előállításában részt vevő szerkezetegységek semmilyen mellőzendő anyaggal nem lépnek érintkezésbe!

A tökéletes és tempós gyártáshoz nálunk egyszerűen beszerezheti az ehhez nélkülözhetetlen, nagynyomású kompresszort! A Kompresszor-Technika Kft. készséggel áll rendelkezésére az ilyen, és más típusú kompresszorok beszerzése, javítása esetén egyaránt! Bármilyen kérdése merül fel a kompresszorok helyes alkalmazásával kapcsolatban, örömmel adunk tanácsot! Tájékozódjon részletesen szolgáltatásainkról és termékeinkről a www.kompresszor-technika.hu internetes oldalunkon!

Használjon könnyen kezelhető, nagy teljesítményű gépet a PET palackok problémamentes gyártásához! Az ehhez szükséges kompresszor beszerzése ügyében forduljon hozzánk! Keressen minket a 06-52-411-911-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@kompresszor-technika.hu e-mail címünkre!