RSS Feed

Használjon üveget lakása egyedi berendezéséhez!

Lakásfelújítás előtt áll, vagy új otthona kialakításának feladatai várják sorban, és igyekszik minden szempontból különleges megoldásokat választani? Üvegkorlát készítése, valamint beltéri üvegajtók gyártása mellett döntve igazán egyedi belső teret varázsolhat. Saját elképzeléseit valósíthatja meg, ha tapasztalt szakemberek segítségével, megbízható termékekkel teszi mindezt.

Nagy gondolkodásra késztethet bennünket, hogy pontosan milyen módon tehetnénk házunk lakberendezését egyedülállóvá, ugyanakkor egyéni igényeinknek megfelelővé. Az üveg anyaga rendkívül egyedi, így emellett voksolva számos berendezési elemünket igényelhetjük ilyen formában. Üvegkorlát készítésével, beltéri üvegajtók gyártásával, valamint a fürdőszobára is gondolva, egyedi zuhanykabin készítésével máris csodaszéppé tehetjük házunkat.

Belsőépítészeti üvegek készíttetése céljából Fa-Üveg-Szabó Kft-nknél kiváló segítséget kaphat. Többek között egyedülálló kivitelezésű, strapabíró, hosszú időn keresztül helytálló üvegkorlát készítését, beltéri üvegajtó gyártását, és egyedi zuhanykabin készítését vállaljuk kedvező feltételekkel, elképzeléseinek maximálisan megfelelve. A helyi adottságokhoz mérten oldjuk meg a kivitelezést, és a nehezebb esetekben is készséggel állunk rendelkezésére. Szakmai tapasztalatunknak, és korszerű, megbízható eszközeinknek, anyagainknak köszönhetően az extrémebb helyzetekkel is könnyedén megbirkózunk. Szerezzen bővebb információt cégünkkel kapcsolatban, és tájékozódjon szolgáltatásainkról bővebben a www.uvegszabo.hu internetes oldalunkat felkeresve!

Otthona belső terét alakítsa ki különleges elemekkel, az üvegkorlát készítése és a beltéri üvegajtók gyártása mellett döntve! Tegye stílusossá és igazán egyedivé helyiségeit mindezekkel, fürdőszobájába pedig válassza a kényelmet szolgáló egyedi zuhanykabin készítést! A speciális üvegmegoldások kivitelezését bízza ránk! Kérdéseivel keressen minket a 06-30-7575158 –as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a szabo@uvegszabo.hu e-mail címünkre!