RSS Feed

Hatékony autókozmetika szakértőkkel!

Az autótulajdonosok többsége igyekszik vigyázni járművére. Ennek érdekében rendszeresen viszi szervizbe, ha hibát észlel, azt próbálja minél előbb megjavíttatni, és elvégzi a szükséges karbantartási feladatokat is. Érdemes azonban odafigyelni az autó külsejére is, és időnként elvinni a járművet egy olyan szervizbe, ahol az autókozmetikát szakértőkre bízhatjuk.

Az autókozmetika szakértőkkel nem csupán esztétikai szempontokból előnyös. Ha a fényezés sérült, az idővel kihat a karosszéria szerkezetére is, vagyis a jármű sokkal előbb használódik el, illetve gyorsabban csökken az értéke. Nálunk az autókozmetikát szakértők végzik, ennek köszönhetően nem csak látszólag tüntetjük el a hibákat, hanem gondoskodunk róla, hogy a jármű visszanyerje újszerű állapotát. Ebbe beletartozik a fényezés, a fényszóró polírozása, a karosszéria javítása, szükség esetén a szélvédő cseréje és természetesen sor kerül a kárpit tisztítására, felújítására, szövet és bőrülés esetén is. Ha az autókozmetikát szakértőinkre bízza, biztos lehet benne, hogy egy szinte új járművet kap majd vissza, amit nem csak sokkal jobb érzés használni, hanem többet is ér a piacon. Ügyfeleink emiatt gyakran keresnek fel minket, mielőtt meghirdetnék az autójukat, hiszen egy szakadt üléses, ránézésre is rossz állapotú jármű sokkal kevesebbet ér, mint egy frissen fényezett, gyönyörű autó. Természetesen érdemes hozzánk akkor is ellátogatni, ha éppen most vásárolt új járművet, amire ráférne egy kis felújítás. Szakadt az ülés? Sérült a fényezés? Polírozni kellene a fényszórót? Végeztesse el az autókozmetikát szakértőinkkel!

A legjobb helyen jár, ha szeretné, hogy autója újra a régi fényében tündököljön. Forduljon hozzánk bátran Ön is, ha az autókozmetikát szakértőkre bízná! Kattintson honlapunkra, a www.niagaracarwash.hu weboldalra, ahol még több információt talál! Vegye fel velünk a kapcsolatot a szolgáltatásainkról való részletes tájékoztatásért a (70) 389-8290-es vagy a (30) 968-7395-ös telefonszámon vagy írjon nekünk a csepel.niagara@gmail.com e-mail címre!