RSS Feed

Hatékony és gyors megoldás a rovarok ellen!

Munkakörnyezete megköveteli, hogy teljes mértékben higiénikus körülmények között végezze tevékenységét, de sokszor nehézségekbe ütközik, ugyanis gyakran jelennek meg rovarok? Fontos, hogy minél hatékonyabb és kiemelkedően gyors megoldást találjon, hiszen csak így tarthatja fent az elvárt tisztaságot és biztonságot. A rovarcsapdaként nagyszerűen alkalmazható rovar- és atkaölő füstképző patron mindenféle betolakodó ellen kiválóan hat, és egyszerűen használható.

Bárhol élünk, akár városban, akár vízpart közelében, mindenütt találkozhatunk különféle rovarokkal, amelyek számos kellemetlen percet okozhatnak nekünk. Kiemelt odafigyelés szükséges ezt tekintve akkor, ha munkahelyi környezetünkbe semmiképp nem kerülhetnek be ezek az élőlények, hiszen fertőzést terjeszthetnek. Ha előfordul a megjelenésük, máris gyors megoldásra van szükségünk, ami rögtön segít az eltávolításukban, és hosszú távon teremthetjük, tarthatjuk meg a higiénikus feltételeket. Többféle rovarcsapdához juthatunk hozzá, viszont élelmiszeripar területén, vagy állattenyésztéssel kapcsolatos téren nincs időnk a kísérletezésre, azonnali és hatékony eszköz szükséges. Az egyedülálló rovar- és atkaölő füstképző patron alkalmazása kifejezetten ehhez nyújt segítséget. Pozitív tulajdonságai között említhetjük meg többek között a következőket:

  • Gyorsan és kényelmesen használható.
  • Kiemelkedő hatékonysággal bír a mászó és repülő rovarok ellen.
  • Hosszú időn keresztül tart.
  • Különféle kiszerelésben kapható.

Professzionális felhasználás, a rovarok gyors és hatékony irtása céljából webáruházunkban a legmegbízhatóbb termékekhez juthat hozzá, kedvező áron. Rovarcsapdákkal, levegőfertőtlenítéshez kellő anyagokkal, és más kellékekkel találkozhat nálunk. Rovar- és atkaölő füstképző patronokat különböző kiszerelésben, a kezelhető légtér nagyságának megfelelően nyújtjuk hozzáférhető áron. A hatóanyagokról, az alkalmazandó mennyiségekről a higiénikus környezetet veszélyeztető rovarok mindegyike esetében külön-külön informáljuk. Bővebben akár már most is tájékozódhat. Látogasson el a www.euro-higienia.hu–ra!

Lépjen fel hatékonyan és gyorsan a betolakodók ellen, alkalmazzon Ön is megbízható, hosszantartó rovar- és atkaölő füstképző patront! Felmerülő kérdéseivel, rendelési szándékával keressen minket a 06-1-3838367–es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@euro-higienia.hu e-mail címünkre!