RSS Feed

Hideg levegő előállítását bízza profi hűtéstechnikai cégre!

Olyan ipari munkaterületen tevékenykedik, ahol nélkülözhetetlen az anyagok hűtve tárolása? Akár a gyógyszeriparban, akár pedig a vegyipar valamely részén dolgozik, korszerű és megbízható berendezések alkalmazásával eleget tehet a tökéletes ipari hűtésnek.

A gyógyszeralapanyag gyártás területén és a vegyiparban is elengedhetetlen a hideg levegő biztosítása. Nagyon fontos, hogy az adott technológiához mérten, a megfelelő hőfokszinten működtessük speciális berendezéseinket. A szigorú minőségbiztosítási normák sem elhanyagolhatók, így ezeknek eleget kell tennünk. Csak úgy tudjuk gördülékenyen, gondtalanul végezni a munkánkat, és kiváló minőségű termékeket tárolni, majd továbbítani, ha kiemelten ügyelünk a szükséges hőmérsékletre. A legjobb, ha olyan cég szolgáltatását igényeljük az ipari hűtés céljából, akik a tervezésen és kivitelezésen kívül a rendszeres karbantartásban is segítségünkre vannak. Így bármilyen nehézségünk merül fel, gyorsan és könnyedén oldhatjuk meg a problémát, és folytathatjuk a hatékony munkavégzést.

Korszerű és megbízható technológia alkalmazásával, kitűnő eszközök biztosításával állunk rendelkezésére az ipari hűtés megoldása céljából a GENA Trade Kft. munkatársaiként. Iparági tevékenységeinket folyamatosan bővítjük, teljes körű szolgáltatást nyújtunk, rugalmas megoldásokkal várjuk érdeklődőinket. Nagy gondot fordítunk arra, hogy költséghatékony módon tudjuk magas minőségű berendezésekkel ellátni az ügyfeleket. Nem csak a beszerzés ügyében számíthat ránk, hanem a tervezéstől egészen a kivitelezésig, majd a karbantartási munkálatokban is segítségére vagyunk. A vegyiparban az ipari hűtés tökéletes megoldása érdekében vízmentes ammóniát használunk fel, ami a környezetvédelem szempontjából is rengeteg előnnyel jár, Magyarország legnagyobb gyáraival állunk kapcsolatban. Szerezzen még több információt cégünkről, és az általunk előnyben részesített módszerekről a www.gena-kft.hu weboldalunkon!

Alkalmazzon modern, megbízható berendezéseket az ipari hűtés megoldása céljából! Kiváló hűtéstechnikai rendszer kivitelezése, valamint karbantartás ügyében egyaránt forduljon hozzánk! Vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-1-201-8883-as telefonszámunkon vagy írjon nekünk az info@genatrade.hu e-mail címünkre!