RSS Feed

Hidegebb idő, melegebb babaholmik

Célszerű előre gondolkodni a hidegebb hónapok miatt. Ezt az időszakot érintve nem mindegy, hogy a babaruházatot választunk, milyen rétegesen öltöztetjük a picit. Figyelnünk kell arra, hogy nehogy megfázzon, így körültekintően szükséges eljárni a ruhadarabok, és a takarók, pólyák terén is.

Még érezhetjük elvétve a napsütést a bőrünkön, de szépen lassan közelednek a hidegebb hetek, és gyorsan itt lesz a tél. Az állandóan változó időjárás miatt még inkább arra vagyunk kényszerítve, hogy a kisbabák ruhatárában is mindent megtaláljunk. Nem csak a vékony babaruhával hanem a túlöltöztetéssel is problémát okozhatunk nekik. Fontos a kicsik ruhatárának praktikus kialakítása, és a gondos öltöztetés. A legjobb, ha csak egy réteggel több ruhát adunk rájuk, és e mellett mindenképp gondoskodnunk kell meleg takaróról. Sok kisbaba nem szereti, ha a fején keresztül öltöztetik, így a puha kiskabátok a legelőnyösebbek. Téli időben szükség van sapkára, valamint babazoknit is húzhatunk lábacskáira. Az utóbbinál érdemes visszahajtható változatot kinézni. A méretnél ügyeljünk arra, hogy kicsit nagyobbat válasszunk, hiszen könnyen szoríthatja.

Összességében nézve a baba ruházatát illetően a következőkre tanácsos figyelni:

  • pamut anyag
  • könnyű moshatóság
  • az irritáló részek eltávolítása, de inkább az ilyen darabok kerülése vásárlásnál
  • felesleges díszek mellőzése

Ha egyedi tervezésű, különleges, és napjaink trendjének maximálisan megfelelő gyerekruhához szeretne hozzájutni, akkor a www.milibaby.hu weboldalon jó helyen jár. Csodálatos baba ruhadarabokat találhat kiegészítőkkel együtt. A Milibaby webáruház folyamatosan bővíti kínálatát, és kivétel nélkül mindig nagy választékban nyújt minőségi gyerekruhákat. Nálunk bőséges kínálatból válogathat, ami a harisnyákat, lábmelegítőket, babazoknikat, takarókat illeti. Különféle kedvezményekkel várjuk a kedves érdeklődőinket. Ügyelünk a gyors kiszolgálásra, és a kiváló munkavégzésre. Ismert emberek gyermekei által is viselt ruhadarabjainkra magas színvonal jellemző, és garanciát is vállalunk rájuk.

Ajándékozzon Ön is ötletesen, egyedi babaruhadarabot adva kedvenc kisbabájának! Bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal az info@milibaby.hu címen, vagy telefonon a 06-30-4362893 –as számon!

Címkék: , , ,