RSS Feed

Hogyan válasszak használt telefont?

A mobiltelefonok ma már mindennapi életünk fontos részei, hiszen a készülékek régen túlmutatnak egyszerű kommunikációs eszközökön; internetezünk, fényképeket készítünk, zenét hallgatunk. Ám ahogy egyre többféle paraméter és funkció szolgálja kényelmünket, úgy egyre nehezebb döntés, hogy milyen is legyen új készülékünk. A használt telefonok kétségkívül remek megoldást jelentenek, amennyiben olcsó megoldást keresünk, és ha megbízható forrást találunk, valóban csak nyerhetünk egy ilyen készülékkel. De milyen szempontokat vegyünk figyelembe a böngészésnél? Íme, néhány támpont!

  • A napjainkban jellemző érintőképernyős verziók nem mindenkinek kényelmesek, de vannak olyan változatok is, amiken van egy-egy gomb a vezérlésre. A méret szintén ide tartozik, a képernyő nagysága meghatározza a készülék méretét is, ám attól függően, hogy milyen funkciók fontosak, nem biztos, hogy a nagy méret lesz praktikus; ha nem esik kézre a mobil, az biztosan nem lesz jó hosszú távon.
  • A funkciók tekintetében teljes mértékben az igényeinkre kell hagyatkoznunk, minden készülék másban erős igazán, és csak azért érdemes pénzt kiadnunk, amire valóban szükségünk van. Nem szabad hagynunk, hogy a vonzónak tűnő, ám kihasználatlanul maradó extrák döntsenek!
  • Ezzel szemben a teljesítmény mindenki számára fontos, a processzor, memória, belső tárhely mind lényeges tényezők, hogy ne kelljen bosszankodnunk, ha megnézünk egy-egy videót, az ne akadozzon, vagy egyszerűen ne legyen szükség arra, hogy még napközben is töltsük a készüléket.
  • Bár elsőre azt gondolnánk, hogy az operációs rendszer kevéssé meghatározó, mégis érdemes tájékozódni a lehetőségekről, mielőtt döntenénk. Míg az Androidnál több módosítással találkozhatunk, addig az iOS és a Windows biztonságosabb megoldást kínál.

Kezd körvonalazódni az elképzelése? Ha használt telefon vásárlás mellett döntött, bátran nézzen körül apróhirdetéseink között! A www.dps.hu weboldalunkon rengeteg remek lehetőség várja az érdeklődőket! Rendeljen Ön is kedvező áron, megbízható forrásból! Kérdéseivel bátran keressen fel minket a +36-30-270-7222-es telefonszámon vagy az info@dps.hu e-mail címen!