RSS Feed

Hogyan válasszuk ki a tökéletes virágcsokrot?

A természet hihetetlen dolgokra képes – például, hogy megannyi csodálatos színnel és formával gyönyörködtet bennünket. Minden évszaknak megvannak a maga színe, de a legcsodálatosabb mindközül a tavasz, mikor a természet új életre kel és megannyi pompás virággal borítja be a világ szegleteit.

A virágok már korunk kezdete óta elbűvölik a női nemet, így nem csoda, hogy az egyik legközkedveltebb ajándékozási forma közé sorolható. Számtalan esemény ad alkalmat egy csokor virág ajándékozására: kedves meglepetés a születésnapi virágcsokor, de remek ötlet lehet a virágcsokor ballagásra is.  Sajnos eligazodni a száz meg száz féle virág között nem egyszerű, de egy kis útbaigazítással és egy ideális virágküldő szolgálat segítségével könnyen meglephetjük kedvesünket.

Na de itt merül fel bennünk a legfontosabb kérdés: Mi alapján válasszunk?

  • Ízlés: Mindenképpen vegyük figyelembe, hogy az ajándékozni kívánt személynek melyek a kedvenc virágfajtái. Születésnapra kifejezetten illik a kedvencet adni, de emellett remek választást nyújthat az orchidea, a hortenzia és a gerbera is.
  • Allergia: Nem árt tisztában lenni azzal, hogy nincs-e az illetőnek valamilyen virágallergiája.
  • Évszak: Minden évszaknak megvan a maga virága. Tavasszal szinte minden növény virágzik, de a legközkedveltebb ebben a hónapban a liliom, a tulipán, a jácint, a gyöngyvirág és a hasonló, pasztelles árnyalatú virágok.
  • Esemény: Szintén érdemes az ünnepelt kedvenc virágát ajándékozni, de támaszkodhatunk már bevált szokásokra is: születésnap – orchidea, ballagás – szerencse bambusz, évforduló – rózsa.

Ha Ön is szeretné meglepni kedvesét egy lenyűgöző virágcsokorral, azonban bizonytalan benne, hogy pontosan milyet is szeretne, forduljon hozzánk! Sok éves tapasztalattal és remek szakemberekkel várjuk, és legyen szó bármilyen eseményről, mi megalkotjuk Önnek a tökéletes virágcsokrot, sőt, nálunk még egy virágküldő szolgálat is a rendelkezésére áll – így még nagyobb lesz a meglepetés!

Látogasson el honlapunkra, a www.escadaviragkuldes.hu-ra, kérdés esetén pedig várjuk hívását a 06-30/933-9570-es vagy 06-30/863-2297-es számon, illetve levelét a visszajelzes@escadaviragkuldes.hu e-mail címre!