RSS Feed

Hogyan válasszunk csempét a fürdőszobába? – Vásárlás előtt mindig mérlegeljünk!

fürdőszobai csempe kiválasztása összetett feladat, ugyanis olyan burkolatot keresünk, amely hosszú távon biztosítja fürdőszobánk esztétikumát, emellett pedig nem elhanyagolható szempont minőségük sem!

Mint bármilyen más termék esetében, itt is fontos szempont, hogy mekkora összeget szánunk a csempék megvásárlására. Tartsuk szem előtt, hogy a prémium minőségért mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, viszont minősége első osztályú, így garantált, hogy hosszú évekig megőrzi hibátlan állapotát a csempe. Akciókkal, vonzó ajánlatokkal mindig találkozhatunk az üzletekbe, ezeket a lehetőségeket mindenképp használjuk ki, így hozzájuthatunk prémium minőségű fürdőszobai csempékhez az eredeti ár töredékéért!

A következő szempont a csempék anyaga. A burkolatok különböző alapanyagokból készülnek, például üvegből, gránitból, mészkőből, kerámiából vagy márványból. Ennél a szempontnál is befolyásolhatnak minket anyagi kereteink, mert például a márványcsempék a drágább kategóriába tartoznak, míg a kerámia burkolathoz igencsak kedvező áron juthatunk hozzá. Anyagválasztáskor vegyük figyelembe, hogy a fényes fürdőszobai csempék jobban csúsznak, ha víz éri felületüket, ezért ajánlott a padlóra olyan burkolatot választani, amely garantálja a csúszásmentességet!

Ezután színt és a stílust kell meghatároznunk. Sokan szeretik azokat a fürdőszobai csempéket, amelyekből sorminta rakható ki, de az egyszerű minták és a mozaik burkolatok is igen népszerűek. Ha több színből szeretnénk mintát kirakni, figyeljünk arra, hogy mindegyik szín ugyanabból a méretből legyen! Akárhogyan is választunk, tartsuk szem előtt, hogy a csempe színe és stílusa később befolyásolni fogja fürdőszobánk dekorációját is!

Ha még mindig keresi az ideális fürdőszoba csempét, ne tegye, mert a Gres-Massimo Kft. kínálatában biztos megtalálja! További információkért keresse fel honlapunkat a www.gres-massimo.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-30-855-4869-es számon vagy érdeklődjön e-mailen az info@gres-massimo.hu címen!