RSS Feed

Hőmérsékletmérők kalibrálását bízza felkészült szakemberekre!

Munkája során nélkülözhetetlen a mérőműszerek használata? Nem biztos benne, hogy pontos értéket mutatnak eszközei, vagy csak szeretne megfelelni az időközönkénti ellenőrzéseken? Hőmérsékletmérők kalibrálása céljából legjobb, ha színvonalas szolgáltatást nyújtó, gyakorlott szakemberekkel dolgozó kalibráló laboratóriumot bíz meg.

A hőmérséklet fogalmát egyszerűen az érzékelhető meleg mértékeként, az anyagok belső energiájára utaló fizikai jellemzőként határozhatjuk meg.  Az adott mérési feladathoz ehhez tökéletesen megfelelő hőmérőt és hőmérsékletmérési módszert szükséges választanunk. Megkülönböztethetünk szabad felszínen végzett, és zárt rendszerű hőmérsékletmérést, az utóbbit illetően csak közvetetten tudjuk megállapítani a hőmérsékletet. A hőmérőket többféle típusba sorolhatjuk, ugyanis mindegyikük máson alapul. Amikor már nélkülözhetetlen a hőmérsékletmérők kalibrálása, speciális módszerrel dolgozó szakemberekhez szükséges fordulnunk, akik a mérőműszerek kalibrálását precízen, minél rövidebb idő alatt elvégzik kalibráló laboratóriumban. A kalibrálás célja, hogy méréssel igazolható legyen az adott eszköz elvárt követelményeknek megfelelő, pontos működése.

Teljesen automatizált rendszereinkkel többféle mérőműszer kalibrálásának megoldását nyújtja cégünk, a Flow-Cont Kft.! Elismert, felkészült szakembereink színvonalas, megbízható tevékenységet végeznek. Munkáink nagy részét kalibráló laboratóriumunkban végezzük, azonban külső helyszínen történő tevékenység is előfordul, amelyek díjait egyedi megállapodás szerint határozzuk meg. Cégünk működési köre jelentős mértékben bővül, fejlesztési munkálataink pedig folyamatosak. Hőmérsékletmérők kalibrálása és más hasonló feladatok teljesítése céljából nálunk a legjobb helyen jár. Akcióinkról, árainkról és az általunk nyújtott szolgáltatásokról szerezzen bővebb információt a www.flowcont.hu internetes oldalunkon!

Hőmérsékletmérője kalibrálását bízza profikra! Válassza kalibráló laboratóriumunkat, hogy rövid átfutási idő alatt kaphassa kézbe eszközeit! Bármilyen kérdése merül fel, keressen minket bátran a 06-1-320-5490–es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@flowcont.hu e-mail címünkre!