RSS Feed

Hosszú útra készül családjával? Ez tökéletes társa lesz az úton!

Ugyan véget ért a nyári szezon, és az emberek többsége visszatért a nyaralásokról, sokan választják az utószezont egy-egy hétvégi kikapcsolódáshoz, vagy akár egy hosszabb úthoz is! Az utazás mindig megterhelő folyamat, legalábbis, ami az odajutást és a visszautat illeti. Ez fokozottan igaz, ha az egész család egy autóban utazik.

A sofőr előbb-utóbb elfárad, és pihenésre van szüksége, így több órás út esetén számolni kell legalább két pihenővel. A gyerekek, főként mikor még kisebbek, és nem köti le őket a kilátás és az elsuhanó táj, könnyen válnak unottá és ingerülté. Ezért az egész család számára fontos, hogy az utazást komfortosabbá és élvezhetőbbé tegyük! Ebben két praktikus kialakítás is a társunk lehet! Az autórádió a sofőrnek kedvezhet, lendületes zenékkel segíthet a kikapcsolódásban és a koncentrációban! Míg az autó DVD a gyermekek számára kínálhat remek elfoglaltságot és figyelemelterelést!

Egy autórádió akkor tökéletes, ha képes az adott ország rádióállomásainak befogására, ugyanakkor lemezlejátszóként is funkcionál. Így akár saját válogatást készíthetünk azokra az utakra, melyek hosszabbak, és ahol fontos az éberség. A második verzió azért is előnyösebb, mert így azokat a dalokat hallgathatjuk, melyeket kedvelünk, és nem kell az autórádió beállításával foglalkozunk vezetés közben, ha esetleg számunkra unszimpatikus zenék szólnak benne.

Az autó DVD-k többsége képes lejátszani a különböző média formátumokat és az okostelefonok fájljait is képes fogadni, így a sofőr hallgathatja kedvenc zenéit, bármilyen formátumban is álljon az rendelkezésére, illetve a gyerekek is nézhetik a legkedveltebb meséiket, filmjeiket! Ezek a megoldások segítenek, hogy az út hamarabb elteljen, komfortosabb és élvezetesebb lehessen, így frusztrációmentesen érkezhessünk meg a célállomásra! Ha az utazás kényelmes, a nyaralás is sokkal jobban indul!

Áruházunk kínálatában pontosan ezért találhatóak minőségi és megbízható autós kiegészítők, melyek tökéletes társként funkcionálhatnak akár a hétköznapok, akár a hosszabb utazások alkalmával! Látogasson el honlapunkra, a www.autohificentrum.hu-ra, és tekintse meg ajánlatainkat! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken, akár telefonon, a  06 20 988 7032-es számon, akár e-mailben az ahcmuhely@gmail.com címen.