RSS Feed

Hőszivattyúk megbízható helyről a legjobb áron

A mai világban az egyre inkább fogyatkozó fosszilis energiák miatt egyre több módszert próbálnak kitalálni. A hűtési és fűtési megoldásokra már sokféle technikai újítás létezik. Mindegyik eltér egymástól a felhasznált fűtőanyag tekintetében, de általánosságban minden rendszernél arra törekednek, hogy a lehető legkörnyezetbarátabb módon és minél olcsóbban tudjuk otthonunk hőmérsékletét szabályozni.

Az egyik legújabb technika hőszivattyús megoldás. A hőszivattyú, a működése során az állandó, magasabb hőmérsékletű helyekről hőt von el és azt a változékony, általában alacsonyabb hőmérsékletű helyekre szállítja. Célja, hogy gazdálkodjunk a hőenergiával és. Leggyakoribb verziója a gőzkompressziós elven működő berendezés. Működésüket tekintve fordított hőerőgépeknek is tekinthetők. A hőszivattyúk rengeteg előnnyel rendelkeznek, például gazdaságosság szempontjából egy teljes mértékben hőszivattyú segítségével fűtött ház esetében nem szükséges a kémény kiépítése, ezzel megspóroljuk az évenkénti kéményseprői díjat, és a gázbekötés se szükséges. Hőszivattyú használatával fűtési költségünket körülbelül felére csökkenthetjük, valamint gazdaságosabban hűthetjük otthonunkat és állíthatjuk elő a melegvizet. Biztonság szempontjából elkerülhetünk egy esetleges szénmonoxid mérgezést. Ezen megoldás használata esetén államilag vissza nem térítendő támogatás is igénybe vehető, hiszen környezetbarát rendszert használunk. Végül pedig, használata kényelmes és nem zavarja az otthon tartózkodókat a halk működés.

Bár rengeteg előnnyel rendelkezik, a hőszivattyús rendszer kiépítése költséges lehet, ezért érdemes olyan céghez fordulni, ahonnan a lehető legjobb áron szerezhetjük be a berendezést. Hőszivattyúk terén forduljon hozzánk bizalommal! Nálunk minőségi termékeket találhat kedvező áron!

A berendezés beszereléséhez mindig forduljon szakemberhez! A termékkel kapcsolatos további információkat weboldalunkon találhat a www.rifeng-hoszivattyu.hu címen! Esetleges kérdésekkel keressen minket a +36 20 268 9757 telefonszámon vagy a tibor.sulyok@gmail.com e-mail címen!