RSS Feed

Ideális helyszínt keres a nyaraláshoz? Hajdúszoboszló remek választás lehet!

Nyaralásunk megfelelő helyszínének megtalálása rendkívül összetett feladat, legfőképp akkor, ha a családdal együtt tervezzük az üdülést, ebben az esetben mindenképp figyelembe kell vegyük a családtagok program – és pihenési igényeit. Hajdúszoboszló az egyik legtökéletesebb választás, ugyanis kortól és nemtől függetlenül bárki megtalálhatja a számára ideális kikapcsolódási lehetőségeket!

Hajdúszoboszlóra a világ minden tájáról érkeznek, ugyanis gyógyvizei világhírűek, így nemcsak magyar vendégekkel találkozhatunk a városban, hanem külföldiekkel is. A gyógyfürdők az év minden napján üzemelnek, ehhez igazodva a város egész évben színes programokkal várja a gyógyulni vágyókat! A tavalyi évben a vendégek véleménye, értékelése alapján ismét Hajdúszoboszló volt a legnépszerűbb üdülési célpont, így ennek köszönhetően az Év Turisztikai Települése díját elnyerte a város.

Ha Hajdúszoboszlóra tervezi idei nyaralását, de még keresi az ideális szálláshelyet, ne kutasson tovább, hanem válassza a Hotel Négy Évszakot! Háromcsillagos wellness hotelünk garantálja vendégeink számára a tartalmas pihenést! Szállodánk 30 darab, igényesen kialakított, maximális kényelmet nyújtó szobával várja az üdülőket! Hajdúszoboszlói apartmanunk étterem résszel is rendelkezik, ahol bőséges kínálatból választhatnak vendégeink ízletes fogásokat!

Nemcsak szállodai szolgáltatásainkat veheti igénybe üdülése során, hanem különböző programajánlatokkal is szolgálunk, tanácsot adunk látnivalók megtekintésével kapcsolatban, ennek köszönhetően biztos nem fog unatkozni!

Válassza nyaralása helyszínéül a Hotel Négy Évszak Hajdúszoboszlót! Egész évben vonzó ajánlatokkal várjuk vendégeinket, ne hagyja ki az akciós lehetőségeket! További információkért keresse fel honlapunkat a www.hotelnegyevszak.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-52-273-140-es számon, vagy érdeklődjön e-mailen az info@hotelnegyevszak.hu címen!