RSS Feed

Igényelje alapvető kellékeit, színvonalas minőségben szolgáltatásához!

Tevékenységi körünk, bármivel kapcsolatos legyen is, ahhoz, hogy ügyfeleink, megrendelőink részére elérhetőségünket át tudjuk adni, elengedhetetlen a színvonalas névjegykártya készítése. Abban az esetben pedig, ha saját vállalkozást működtetünk, bélyegző készítés is szükséges. Mindezt célszerű egy helyen igényelnünk, minőségi kivitelezést választva.

 

Foglalkozások számtalan típusával találkozhatunk akár saját életünket nézve, akár pedig a környezetünket figyelve. Bármilyen jellegű tevékenységről van szó, fontos, hogy a szolgáltatásunk igénybe vevőinek, valamint az érdeklődőknek kivétel nélkül meg tudjuk adni elérhetőségeinket. Ennek módjául szolgál a névjegykártya átnyújtása. Több szempontot érdemes figyelembe vennünk, amikor a névjegykártya készítés előtt állunk. A mérete, a színe, a kialakítása mind-mind meghatározó. A stílus tervezésénél gondolnunk kell arra, hogy saját szolgáltatásunk arculatát tükrözi névjegykártyánk, és személyünk erről a kellékről fog eszébe jutni azoknak a későbbiekben, akik kezébe adjuk. A hivatalos dokumentumok hitelesítése bélyegző használatát igényli, ezért a bélyegző készítés is a feladataink közé tartozik. Eldönthetjük, hogy milyen adatokat jelenítünk meg rajta, azonban több esetben vannak szabályok, amikről érdemes tudnunk. Tanácsos utánanéznünk az információknak, mielőtt megrendeljük bélyegzőinket. Szerencsés esetben az ilyen jellegű termékeket egy helyről igényelhetjük, magas színvonalú, minőségi gyártónál.

 

A Gal-Go Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. munkatársaiként maximálisan segítünk praktikus, arculatba illeszkedő, figyelemfelhívó névjegykártyája készítésében. Rövid időn belüli kész eredménnyel, kiváló minőségű kivitelezéssel vállaljuk a feladatokat. A névjegykártya készítésén kívül bélyegző készítéssel, valamint fénymásolással is foglalkozunk, így könnyen elintézheti teendőit. A www.galgo.hu honlapunkon részletesen tájékozódhat szolgáltatásainkról, egyéb aktualitásokról.

 

Minden szempontból tökéletes névjegykártya készítését igényelje nálunk! Gondoljon az egyéb kellékekre is, és a bélyegző készítéséről se feledkezzen meg! Kérdései esetén elérhetőségeinken megtalálhatóak vagyunk. Telefonszámunk a 06-1-3712860, e-mail címünk pedig a galgo@galgo.hu.