RSS Feed

Irány a Balaton!

Nyár. Az éjszakák hosszabbak, a zene hangosabb, a kikapcsolódások eseménydúsabbak. Mindenki egész évben ezt az évszakot várja, készül a pihenésre, előre lefoglalja a szállást, intézi a nyaralást és a bulikat. Valljuk be, itthon számos nyaralási lehetőség van, ám talán mégis a Balaton az, ahova legalább egyszer mindenki el szeretne jutni. Szabad strandok, a „Magyar Tenger” varázsa, ez mindenkit magával ragad – nem csoda hát, ha az idei nyaralását Ön is a Balaton-partra szervezte a családjával, a párjával vagy a barátaival. De ha nem a Balatonra készül, akkor is érdemes tovább olvasnia!

Indulás – de mivel?

Vonattal, busszal? Ezekre egyre drágábbak a jegyek, és kötött pályán haladnak, vagyis lehet, hogy például a vonat a szállásunktól kilométerekre fog minket letenni, aztán gyalogolhatunk 3 bőrönddel a hátunkon órákat, ahelyett, hogy már a vízparton fürdőznénk.

Autóbérlés a kényelmes nyaralásért!
Tegyük most félre végre a drága és kényelmetlen vonatok és buszok gondolatát, és nézzük meg a kényelmes autóbérlés lehetőségét. A bérelhető autók számos előnnyel rendelkeznek, többek között azzal, hogy folyamatos szerviz alatt állnak, érvényes papírokkal, tökéletes minőségben, így biztosak lehetünk benne, hogy nem robban le alattunk egy méter után.
Ha kicsit számolgatunk, arra is rájövünk, hogy ha többen utazunk egy autóban, és mindenki belead a bérleti díjba, hihetetlenül olcsón ki lehet jönni, így a nyaralásra félretett pénzt sem kell elkölteni – nem úgy, mint a drága vonatoknál, ahova kellhet akár pót –és helyjegy is.Ráadásul ha minket választ, kaució nélkül bérelhet autót, így még kedvezőbb!

De a lényeg: Az autóbérlés megfelelő megoldás lehet azoknak, akik szeretnének kényelmesen nyaralni, és azoknak is, akiknek csak ideiglenesen, alkalmanként van szükségük autóra, sajátot nem szeretnének, vagy éppen nem tudnak venni.

Válassza Ön is a kényelmes utazást! Autókölcsönző üzletünk Budapesten található, de interneten is megtekintheti bérelhető autó kínálatunkat, méghozzá a www.kisnagyautoberles.hu címen, de telefonon 06-20/474-0712 és email-en berles@kisnagyautoberles.hu is elérhetőek vagyunk!

Címkék: , ,