RSS Feed

Irodai csomag céges ajándékként

Különleges, de egyben hasznos ajándékcsomaggal lepné meg munkatársait? Irodai kellékek összeállításával kiváló céges ajándékot adhat át. Ennek darabjainak mennyisége, típusa az Ön fantáziájára van bízva!

Az újesztendő elején mindenki örül olyan eszközöknek, melyeket egész évben tud használni. Egy kisebb irodai csomag összeállítása, amiben lehet toll, pendrive, mappa, és egyéb más kellék, rendkívül hasznos céges ajándékként szolgálhat. Amikor azon gondolkodik, hogy milyen eszközöket tegyen az irodai szettbe, fontos szempont, hogy praktikus és gyakran használatosakat válasszon. Azért is jó, ha csomag mellett döntünk, mert ez személyesebb reklámajándék, mint amiket az ügyfelek részére nyújtanánk át. Tisztában vagyunk azzal, hogy mi az, amit szinte a nap egészében kezükbe vesznek munkatársaink, így ezt figyelembe véve gyártathatunk számukra egyedi darabokat. Az irodai reklámajándék kézzel fogható értéket ad át a tulajdonosának. Rengeteg olyan eszköz áll rendelkezésünkre, melyeket emblémázva rendelhetünk meg, ráadásul jó szolgáltatót választva kitűnő minőséggel.

Igényei szerint elkészíthető céges ajándékok széles választékából válogathat, ha ellátogat www.dualreklam.hu honlapunkra. Gondot fordítunk az egyéni kívánságok maximális teljesítésére, és kizárólag minőségi termékekkel, korszerű technikát alkalmazva dolgozunk. Tudjuk, hogy milyen sok múlhat a részleteken, így magas színvonalat biztosítva, precíz munkával járulunk hozzá a kivitelezéshez. Az egyedi megoldások mellett állunk, így ennek megfelelően minden kérést az elképzelésekhez hűen gyártunk. Cégünk rengeteg ötletet ad reklámajándékokat illetően, irodai csomag elkészíttetése esetén nálunk könnyen nagyszerű eredményt kaphat, ugyanis többféle kellék közül válogathat kedvére.

Okozzon örömet egyedi és hasznos céges ajándékkal, csomagban átadva a munkavállalók részére! Biztos lehet benne, hogy minden embernek szebbé teszi majd a napját ezzel a kedves szándékkal. Megrendeléssel, felmerülő kérdéseivel kapcsolatban bátran keressen bennünket a 06-1-4102672-es telefonszámon, vagy a dual@dualreklam.hu e-mail címen!